2012-04-30 20:15:08
Φωτογραφία για Η ντροπή της Μπάρτσα! (Video)
Θύελλα διαμαρτυριών ξεσήκωσε το χορευτικό του Τιάγκο και του Αλβες μετά από ένα γκολ επί της Βαγιεκάνο. Για προσβολή της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γκουαρντιόλα!

Ο Τιάγκο πέτυχε το 5-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο και άρχισε να χορεύει με τον Ντάνι Αλβες. Η ενέργεια του, όμως, ξεσήκωσε αντιδράσεις, αφού θεωρήθηκε ότι ο πανηγυρισμός των δύο παικτών ήταν προσβλητικός από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο Πουγιόλ έτρεξε αμέσως κοντά για να τους ηρεμήσει και να τους επαναφέρει στην τάξη, ενώ μετά τον αγώνα οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν συγνώμη. Οι κακές εντυπώσεις, όμως, έμειναν... Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα ότι ήταν ανάρμοστη η συμπεριφορά τους και προσβάλει την ιστορία της ομάδας!

Οι δύο παίκτες απολογήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα. «Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ράγιο, που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται από το χορό. Δεν ήταν πρόθεσή μου κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να το διασκεδάσω», είπε ο μπακ της Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του ο σκόρερ ανέφερε: «Απολογούμαι στον κόσμο της Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα κι έκανα ένα λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί»
.
Tsouvali
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ