2014-12-24 21:23:04
Φωτογραφία για Aιχμηρά σχόλια για τη σχέση Αρναούτογλου- Σταρόβα δια στόματος Γιώργου Λιάγκα! [video]
Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στα «Καρντάσιανς» έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει μια σειρά από ειρωνικά σχόλια για τη συνεργασία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα στο βραδινό show του ΑΝΤ1.

Στο «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης, προβλήθηκε ένα απόσπασμα της εκπομπής, όπου ο Δημήτρης Σταρόβας επενέβη στη συνέντευξη με τον καλεσμένο διακόπτοντας τη ροή της συζήτησης που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά με τον διάσημο παρουσιαστή να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

 «Έχεις μία ευκαιρία να τον ρωτήσεις για τα προσωπικά του και την πας αλλού στη συζήτηση; Θα με τρελάνεις ρε Δημήτρη; Μπες λίγο στο δημοσιογραφικό πνεύμα. Με τη μουσική έχεις χαζέψει το μυαλό σου!» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Δημήτρη Σταρόβα να απαντά: «Νίκο, τώρα θα σου κάνει ο Λάρι Κινγκ ερώτηση», ενώ λίγο αργότερα ο πρώτος χαρακτήρισε ειρωνικά του συνεργάτη του «Έρικ Κλάπτον», πάντα μέσα στο πλαίσιο της χιουμοριστικής διάθεσης της εκπομπής.


Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Αυτό ήταν ξεκατίνιασμα κανονικότατο! Τον είπε ειρωνικά “Λάρι Κινγκ” και ο άλλος “Έρικ Κλάπτον”!», ενώ όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε «Εδώ φαίνεται ότι η εκπομπή είναι ζωντανή», ο σύζυγός της απάντησε: «Και ότι δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον! Δεν ήταν πλάκα, εδώ τσαντίστηκε ο Γρηγόρης. Πάει ο άλλος, που έχει όλη την εκπομπή πάνω του, να βγάλει στο τέλος μια είδηση και του τη χαλάει ο Σταρόβας, που έχει γλαρώσει κιόλας. Του λέει “άσε με να κάνει μια δημοσιογραφική ερώτηση” και του απαντάει “Σιγά ρε Λάρι Κινγκ”. Μόνο “μακάκα” δεν είπε ο ένας τον άλλον!». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ