2014-12-25 10:07:07
Φωτογραφία για Ο ΡΟΣΙΤΣΚΙ, Ο ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Ο... άπιαστος Κάμπελ και οι ισπανικές λύσεις αποτελούν τις άλλες επιλογές του Ολυμπιακού εάν δεν κλείσει θετικά το θέμα του Ροσίτσκι.

Ο Ολυμπιακός αφότου κλείσει το θέμα του στόπερ θα επισπεύσει την υπόθεση του εξτρέμ. Εκτός από τον Ροσίτσκι υπάρχει και ο Κάμπελ που αρέσει στον Μίτσελ και οι επιλογές από Ισπανία.

Για τον Κοσταρικανό εξτρέμ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, όπως και για τις δεδομένες δυσκολίες στην υπόθεσή του. Απ' όλους τους χαφ που διαρρέονται, ακούγονται και έχουν τεθεί επί τάπητος παραμένει ο πιο... αγαπημένος του Μίτσελ. Τον ξέρει, τον εκτιμάει πολύ και ενώ γνωρίζει το πόσο τον σέβεται και τον αναγνωρίζει ο ίδιος ο παίκτης καθώς εκείνος τον ανέδειξε μέσα από τον Ολυμπιακό για να φανεί μετά και στην Εθνική του ομάδα και να επιστρέψει στην Άρσεναλ.

Για τους ερυθρόλευκους θα απαιτηθεί μία υπέρβαση και για την επίτευξη του δανεισμού αλλά και για την ακόμα πιο ενδεδειγμένη λύση της αγοράς του παίκτη. Όμως ο Κάμπελ αξίζει πραγματικά τον κόπο και το έχει αποδείξει. Μπορεί να φαίνεται ακόμα και... άπιαστος με τα σημερινά δεδομένα όμως είναι μία καθ' όλα αξιόλογη περίπτωση.


Πέρα από αυτόν, από την ισπανική αγορά υπάρχουν οι λύσεις των Λεόν (διακαής πόθος του Μίτσελ εδώ και 2 χρόνια), Ρέγιες αλλά και Άμραμπατ. Υπάρχουν δε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει κυρίως για τους εξτρέμ σε Αγγλία και Ισπανία.

Σημαίνοντα ρόλο στην παρούσα φάση παίζει το πως τελικά θα εξελιχθεί η υπόθεση του Τόμας Ροσίτσκι και το εάν θα κλείσει ή όχι στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ