2012-04-30 21:09:52
Φωτογραφία για Σταθερά ψηλά η Έλενα Παπαρίζου
Σταθερά πλασαρισμένη στις κορυφαίες θέσεις... των προτιμήσεων του κοινού βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει (και) από την διαρκή διαδικτυακή ψηφοφορία των αναγνωστών του gossip-tv.gr, που την φέρνει στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας.

Τελευταία της δουλειά είναι το Greatest Hits And More, που περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της δημοφιλέστατης pop τραγουδίστριας. Και ύστερα από το Nο 1 radio hit «Baby it's over», έρχεται η αγγλική εκδοχή του «Ό, τι νιώθω δεν αλλάζει», τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης.

Love me crazy είναι ο τίτλος εκφράζοντας σίγουρα και την δική της επιθυμία!

Υδροχόος, με τον Δία και την Δήμητρα να ενισχύουν εμφανώς την καριέρα αλλά και την δημόσια εικόνα της, διαθέτει παράλληλα έναν από τους πλέον «δύσκολους» χάρτες σε συναισθηματικά θέματα και πρακτικά η προσωπική της ζωή θα είναι πάντα για την ίδια ένα μεγάλο στοίχημα.


Αυτήν την εποχή πάντως, βιώνοντας την επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του, έχει την ευκαιρία να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται αυτές τις υποθέσεις και να υιοθετήσει μια πολύ πιο συμφέρουσα πολιτική για την ίδια. Ουσιαστικά καλείται να πάψει να παίρνει πολύ σοβαρά πρόσωπα ή καταστάσεις που την φθείρουν, όπως και να παίρνει όλες τις ευθύνες της σχέσης επάνω της, παραχωρώντας έδαφος εκεί και όπου δεν πρέπει. Και ένας τρόπος με τον οποίο μπορεί να «περάσει» στην άλλη όχθη είναι το να αντιτάξει στην «ατυχία» του Κρόνου που είναι «αγκαζέ» με την γενέθλια Αφροδίτη της, την σιγουριά και την πείρα μιας γυναίκας που έχει ...πάθει κι έχει μάθει!

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, αυτό είναι το μήνυμα του Κρόνου στην γλυκύτατη Έλενα.

Astrology.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ