2014-12-27 17:47:05
Φωτογραφία για Είχε... αδυναμία στις μοτοσυκλέτες
Εκανε δώρο στον εαυτό του για τα Χριστούγεννα, μοτοσυκλέτες άλλων...!

Ο λόγος για έναν 29χρονο στα Χανιά ο οποίος στις 25 και 26 Δεκεμβρίου έκλεψε δυο μοτοσυκλέτες από έναν 47χρονο και μια 36χρονη.

Συγκεκριμένα, ο δράσης εντοπίστηκε τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, να κινείται πεζός, μεταφέροντας τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Από την προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο 29χρονος, σε προγενέστερο χρόνο είχε αφαιρέσει την ανωτέρω μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 29χρονου για τη διάπραξη ακόμα μιας υπόθεσης κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, ιδιοκτησίας 36χρονης ημεδαπής, την οποία αφαίρεσε την 25.12.2014 κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς με την κατηγορία της κλοπής και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ