2014-12-27 18:04:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Μαϊμού εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του Δήμου πραγματοποιούν εράνους
Άτομα που πραγματοποιούν δήθεν εράνους υπέρ των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου Πατρέων έχουν κάνει... τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή τους στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Τα άτομα, εκμεταλλευόμενα τις ημέρες των εορτών, ζητούν χρήματα από τους πολίτες, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Σωματείο Οδηγών-Χειριστών του Δήμου.

Όπως τονίζει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του, τα άτομα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και προτρέπουν τους πατρινούς να μην τους δίνουν χρήματα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες το Σωματείο Οδηγών-Χειριστών του Δήμου Πατρέων έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών με βάση τις οποίες διάφορα άτομα πραγματοποιούν εράνους στο όνομα εργαζομένων στην καθαριότητα ή εν γένει στο Δήμο Πατρέων.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός το Σωματείο ενημερώνει τον πατραϊκό λαό για τα εξής:

- Τα άτομα αυτά δεν είναι εργαζόμενοι του Δήμου

- Το Σωματείο δεν πραγματοποιεί κανέναν έρανο

- Οι υπάλληλοι του Δήμου πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους βάσει της κείμενης νομοθεσίας και ως εκ τούτου δεν τίθεται κανένα θέμα εράνου.

- Καλούνται οι συμπολίτες μας να μην δίνουν χρήματα σε τέτοια άτομα για οποιονδήποτε λόγο και να καλούν τις αρμόδιες αρχές, ώστε να προβούν εκείνες στην αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού.»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ