2014-12-28 06:57:10
Φωτογραφία για Οι Anonymous ξιφουλκούν στο Twitter με τους Lizard Squad
Μιλώντας εξ ονόματος της γνωστής τα τελευταία χρόνια ομάδας των ακτιβιστών-χάκερ Anonymous, ο χρήστης του... λογαριασμού @YourAnonNews στο Twitter καλεί τους Lizard Squad (@LizardMafia) να σταματήσουν τις επιθέσεις στο δίκτυο Tor.

Οι τελευταίοι είχαν αναλάβει την ευθύνη για τις μαζικές επιθέσεις των προηγούμενων ημερών στο Xbox Live και το PlayStation Network. Ανακοίνωσαν επίσης μέσω Twitter ότι σταματούν, μετά την παρέμβαση του Κιμ Ντότκομ, ο οποίος τους προσέφερε δωρεάν ισόβια πρόσβαση στην υπηρεσία κρυπτογραφημένης αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων Mega.

Στη συνέχεια προειδοποίησαν ότι θα στραφούν κατά του δικτύου Tor, το οποίο θεωρητικά εξασφαλίζει διαδικτυακή ανωνυμία στους χρήστες του. «Μόνο χάκερ, παλιάνθρωποι και παιδόφιλοι χρησιμοποιούν το Tor», έγραψαν σε άλλο tweet, θέλοντας να δικαιολογήσουν τη νέα τους επίθεση.

«LizardMafia μην παίζετε με το δίκτυο Tor. Οι άνθρωποι χρειάζονται αυτή την υπηρεσία, λόγω των διεφθαρμένων κυβερνήσεων. Κάντε πίσω», έγραψε ο χρήστης @YourAnonNews, διανθίζοντας τις αναρτήσεις του με κάμποσες ύβρεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένας πατέρας...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένας πατέρας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ