2014-12-28 10:27:04
Φωτογραφία για «ΡΟΣΙΤΣΚΙ ΓΙΑ 1,5+1 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τσεχία, η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Τόμας Ροσίτσκι έχει διάρκεια 1,5+1 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να είναι στην τελική ευθεία για την προσθήκη παίκτη στα στόπερ, αλλά δεν σταματάει εκεί. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι ο Τόμας Ροσίτσκι αποτελεί... διακαή πόθο της ερυθρόλευκης διοίκησης για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει η παρουσία του Εντινγκά στο Κόπα Αφρικα με το Κονγκό.

Ο 34χρονος μέσος, μετά από 2,5 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στη δράση και μάλιστα κόντρα στην ΚΠΡ ήταν καταπληκτικός. Δεν ήταν μόνο το γκολ του αλλά η συνολική του παρουσία που έκανε τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Παρόλα αυτά, ΜΜΕ από το Νησί υποστηρίζουν ότι δύσκολα θα μείνει στην Άρσεναλ και στην πατρίδα του, το «ceskatelevize.cz» υποστηρίζει ότι η πρόταση που έχει από τους ερυθρόλευκους του προσφέρει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο για 1,5+1 χρόνια.

«Εκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι (ο Ροσίτσκι) και μου άρεσε που κι άλλοι παίκτες πήραν την ευκαιρία τους», είπε ο Βενγκέρ, ενώ ο Φλαμινί σχολίασε:

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Τόμας είναι κορυφαίου επιπέδου παίκτης, αλλά σήμερα έδειξε απίστευτο χαρακτήρα για κάποιον που έχει να παίξει τόσο πολύ καιρό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ