2014-12-29 09:56:07
Φωτογραφία για Μπαλωθιές με καλάσνικοφ σε σπίτι στα Χανιά
Σήκωσαν στο πόδι τον οικισμό Ασκύφου στα Χανιά οι άγνωστοι που άνοιξαν πυρ με πολυβόλο Καλάσνικοφ εναντίον του... σπιτιού ενός κατοίκου της περιοχής, προκαλώντας μικρές ζημιές στα τζάμια και την τοιχοποιΐα αλλά ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν τους ενοίκους μεταξύ των οποίων ήταν και ανήλικα παιδιά!

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι πυροβολισμοί ερίφθησαν από αρκετά μεγάλη απόσταση. Κάποιοι, μάλιστα, υπέδειξαν ένα σπίτι από το οποίο φέρονται να προήλθαν, αλλά κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν οι ένοικοί του.

*** Μια αποθήκη γεμάτη πυρομαχικά και κροτίδες διατηρούσε ένας 39χρονος που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χανίων από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 314 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 17 κροτίδες, ένα μαχαίρι και ένας φορητός πομποδέκτης και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ