2014-12-30 08:10:07
Φωτογραφία για Φευγάτος από τον Άρη ο Τοπαλίδης
Στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη βρίσκεται ο Γιάννης Τοπαλίδης. Ο τεχνικός διευθυντής... των "κιτρίνων" όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν λόγω των διοικητικών αλλαγών στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Μάλιστα ο ίδιος με ραδιοφωνικές δηλώσεις του αρχικά, αλλά και με ομιλία του στους παίκτες της ομάδας πριν την προπόνηση, ουσιαστικά προανήγειλλε την αποχώρησή του.

«Αν επιβεβαιωθούν αυτά που ακούγονται για αλλαγή προσώπων είμαι πολύ κοντά στο να αποχωρήσω. Δεν το θέλω αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν τα θέλω μας. Δεν έχω από κανέναν από εσάς παράπονο. Ίσα ίσα που δημιουργήσαμε μία ομάδα ενωμένη και παθιασμένη για τη νίκη σε κάθε αγώνα και αυτό φαίνεται από τη πρώτη θέση στην οποία βρισκόμαστε», ήταν κάποια από τα λεγόμενα του Τοπαλίδη προς τους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το allaboutaris.com.

Για τις σκέψεις του είναι φυσικά ενήμερος ο Πάουλο Κάμπος, στον οποίο τόνισε ότι πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει την προσπάθεια που άρχισε εδώ και μερικές εβδομάδες και φυσικά βάσει των αποτελεσμάτων κρίνεται απόλυτα πετυχημένη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ