2014-12-30 20:48:08
Φωτογραφία για ΑΙΣΧΟΣ από τον ΟΑΕΔ - Έστειλε ψεύτικο χαρτί στην πρώην γυναίκα μου ότι χρωστάω δάνειο και με έβαλε σε μπελάδες
Αγαπητό Tromaktiko,

Το 1984 πήρα στεγαστικό δάνειο περίπου 600.000 δρχ από τον ΟΕΚ (Οργ.Εργ.Κατοικίας)... Το εξόφλησα ολοσχερώς περίπου το 1990. Πριν ένα μήνα περίπου, πήγε ένα έγγραφο στο σπίτι που έμενα τότε (το 1984) το οποίο παρέλαβε η πρώην γυναίκα μου. 

Το έγγραφο ήταν από τον ΟΑΕΔ , στον οποίο έχει μεταβιβαστεί πλέον ο ΟΕΚ. Έλεγε ότι οφείλω ληξιπρόθεσμο ποσό , να σπεύσω να το εξόφλησα διότι παίρνει προσαυξήσεις και χωρίς να αναφέρει ποσό, έδινε δύο λογαριασμούς τραπεζών όπου θα μπορούσα να πληρώσω. 

Η πρώην γυναίκα μου πήρε τα παιδιά μου και τους είπε ότι ο πατέρας τους δεν πλήρωσε το δάνειο τότε, ότι έφαγε τα χρήματα, ότι θα τους πάρουν το σπίτι κλπ κλπ  Ζήτησα να μου στείλει το έγγραφο, πήρα τηλ στο νούμερο που είχε επάνω, αφού πρώτα πήγα να πάθω εγκεφαλικό!

Η απάντηση του υπαλλήλου ήταν: Μην ανησυχείτε , απλά επειδή δεν μπορούσαμε να ξέρουμε ποιοι χρωστάνε ακόμη, στείλαμε ειδοποίηση ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους έχουν πάρει κάποτε δάνειο απ τον ΟΕΚ!

Το μόνο που έχω να κάνω , είναι να τους κάνω αγωγή...

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ