2014-12-30 20:50:06
Φωτογραφία για Προς το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει το κόμμα του ο Γιώργος Παπανδρέου
Από την Πέμπτη έως το Σάββατο αναμένονται οι οριστικές ανακοινώσεις για το νέο κόμμα του θα ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τραβήξει τον δικό του δρόμο στην πολιτική, μακριά από το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με φράση συνεργάτη του ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται εκνευρισμένος και «πυροδοτημένος» από τις προσπάθειες των «κυανόκρανων» και δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην ίδρυση νέου κόμματος.

Μάλιστα, το χρονοδιάγραμμα προσανατολίζεται προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς, μέχρι το Σάββατο θα έχει ανακοινώσει το όνομα του νέου κόμματος.

Βενιζέλος: Θα ανταποκριθεί στο αυτονόητο ο κ. Παπανδρέου

Την ίδια στιγμή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ εξέφραζε τη βεβαιότητα πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανταποκριθεί στο αυτονόητο, όπως το χαρακτήρισε, καθήκον του, θα στρατευθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και θα συμβάλει μετεκλογικά σε ένα συνέδριο ουσιαστικό και ανανεωτικό.

Μάλιστα, μιλώντας για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η δική του σκέψη δεν πάει σε ένα ενδεχόμενο του ΠΑΣΟΚ χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι «εκτός ιστορικού ορίζοντα και πολιτικών δεδομένων και δεν έχει συμβεί ποτέ στη χώρα».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ