2014-12-31 08:39:46
Φωτογραφία για Ολονύχτιο θρίλερ για να μην παγώσουν Βόλος και Μαγνησία [Photos]
Στο έλεος του χιονιά έχει παραδοθεί ο Βόλος και ολόκληρη η Μαγνησία, σταδιακά από το πρωί της Τρίτης... με την κατάσταση να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη καθόλη την μέρα και να κορυφώνεται αργά τη νύχτα, με τον κίνδυνο του παγετού να ελλοχεύει.

Αχ. Μπέος: Θα κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά και θα τα καταφέρουμε

"Το θαλασσινό νερό, το αλάτι και οι προσπάθειες των δημοτικών υπαλλήλων και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες, φαίνεται ότι έχουν σθεναρούς εχθρούς τα ίδια τα στοιχεία της φύσης. Ωστόσο, αυτή την ώρα και μέχρι το πρωί και για όσο χρειαστεί, θα κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά, αρχικά για να κρατήσουμε ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και εν συνεχεία τις δευτερεύοντες οδούς και θα τα καταφέρουμε.", δήλωσε πριν λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο e-Volos.gr Δ. Κολυνδρίνη: Στόχος μας να μην αποκλειστούν χωριά και να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό κύκλωμα Πηλίου


Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, από την πλευρά της, επικεφαλής των επιχειρησέων για λογαριασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δήλωσε στο e-Volos.gr από την κορυφή του Πηλίου: "Στόχος μας είναι να μην αποκλειστούν χωριά και να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό κύκλωμα Πηλίου. Προς τούτο εξάλλου έχουν επιστρατευτεί όλες οι δυνάμεις μας, με δεκάδες μηχανήματα να βρίσκονται αυτή την ώρα στους δρόμους.

Από τα νησιά μας, την Σκιάθο και την Σκόπελο, στο Πήλιο και από εκεί στην Ανάβρα και στο Κεραμίδι, οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι υπεράνθρωπες".

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του e-Volos.gr:

Λεωφόρος Δημητρίαδος

Παραλία

Οδός Ιάσονος

Παραλία

Λεωφόρος Δημητρίαδος

Μνημείο Ηρώων

Οδός Ερμού

Παραλία
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ