2014-12-31 13:20:15
Φωτογραφία για Hλίας Μαμαλάκης: Μπαινοβγαίναµε στα νοσοκομεία, δεν πίστευα ότι θα τη χάσω
Ο Ηλίας Μαμαλάκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» για τη σύζυγό του, που «έφυγε» από καρκίνο πριν από τέσσερα χρόνια.

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν τρομερά δύσκολος. Μπαινοβγαίναµε στα νοσοκοµεία κάθε 10 µέρες. Τα παιδιά του ασθενοφόρου, τα ήξερα µε το µικρό τους. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα τη χάσω, πίστευα πάντα ότι θα είναι εδώ, ότι θα κερδίσουµε άλλη µια µέρα», εξομολογήθηκε.

Όπως, δήλωσε ο ίδιος, μέχρι τελευταία στιγμή ότι μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζε. Ο Ηλίας Μαμαλάκης πέρασε 38 χρόνια με τη σύζυγό τους και δεν κρύβει πως όταν την έχασε πέρασε δύσκολες στιγμές.

«Είναι µια νοοτροπία της ιατρικής της Ελλάδας όπου δεν σου λένε ποτέ την πλήρη αλήθεια. Και αυτό, για µένα, είναι λάθος. Ήλπιζα µέχρι τελευταία στιγµή. Και αν ήξερα, θα µπορούσα να έχω µια διαφορετική συµπεριφορά απέναντί της», δήλωσε.

Μάλιστα, ο γνωστός μάγειρας περιγράφει πως βίωσε τον θάνατό της και πόσο δύσκολο για εκείνον ήταν να μένει σπίτι.

«Έβγαινα κάθε βράδυ. ∆εν ήθελα να είµαι στο σπίτι. Αλήτεψα πολύ... Και όταν έµπαινα σπίτι, άνοιγα την τηλεόραση για να κοιµηθώ ενώ άφηνα ανοικτό το φως. ∆εν µπορούσα αλλιώς. Ήταν µια σκέτη ανωµαλία. Κοιµόµουν πρωινές ώρες, ξυπνούσα µετά από µια ώρα. Ήµουν ανακατωµένος», είπε.

Πηγή: Faysbook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ