2014-12-31 13:43:14
Φωτογραφία για Έχασαν τα παιδιά τους στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic
Οι στιγμές ήταν τραγικές. Γονείς αναζητούσαν τα παιδιά τους μέσα στον πανικό που προκάλεσε η φωτιά το πλοίο Norman Αtlantic.

Η τετραμελής οικογένεια Αποστόλου βρέθηκε στο πλοίο για το πρώτο οικογενειακό τους ταξίδι στο εξωτερικό. Ξεκίνησαν από το Βόλο και προορισμός τους ήταν το Μιλάνο, οι διακοπές τους όμως σημαδεύτηκαν από την ναυτική τραγωδία στα ανοιχτά της Κέρκυρας. Όταν ξέσπασε η φωτιά, διηγούνται με φωνή που τρέμει, καθώς φέρνουν ξανά στο νου τους τον τρόμο που έζησαν, η οικογένεια χώρισε! Μάνα και πατέρας έχασαν τα δυο τους παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετών, ξεκινώντας μια ατέλειωτη αναζήτηση, εν μέσω τρικυμίας, πυκνού καπνού και κρύου , στα καταστρώματα του φλεγόμενου Norman Atlantic. Η ιστορία τους είχε ευτυχή κατάληξη και το βράδυ της Δευτέρας έφτασαν όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Οι ιστορίες των επιβατών που ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου για ένα ταξίδι αναψυχής ή και ρουτίνας, δεν έχουν τελειωμό Μικρά παιδιά, άντρες και γυναίκες που αντιμετώπισαν τον τρόμο στο φλεγόμενο πλοίο και κατόπιν δεκάδες ώρες ταλαιπωρίας έως ότου διασωθούν και βρουν καταφύγιο από το κρύο, τον αέρα και τη βροχή, επέστρεψαν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους.


Μικρά παιδιά, άντρες και γυναίκες που αντιμετώπισαν τον τρόμο στο φλεγόμενο πλοίο και κατόπιν δεκάδες ώρες ταλαιπωρίας έως ότου διασωθούν και βρουν καταφύγιο από το κρύο, τον αέρα και τη βροχή, επέστρεψαν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους.

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ