2015-01-02 18:12:08
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ REGULAR SEASON ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ Η ΜΑΛΑΓΑ
Από το «Μάρτιν Καρπένα», ερχόμενος αντιμέτωπος με τη Μάλαγα, θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο Top 16 της φετινής Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή παράδοση που έχουν στην Ανδαλουσία, ώστε να πάρουν το «διπλό», αποκτώντας βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε στην κανονική περίοδο απολογισμό τέσσερις νίκες και έξι ήττες, που την έφεραν στην τρίτη θέση του Β’ Ομίλου. Έπαιξε και πέρυσι κόντρα στον Ολυμπιακό, τόσο στην πρώτη φάση όσο και στους «16», κι έχασε και τους τέσσερις αγώνες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να την υποτιμήσουν, αλλά πιστεύουν πως θα μπορέσουν να τους κάνουν τη ζημιά εφόσον παίξουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Στην πρώτη φάση η Μάλαγα έβαλε κατά μέσο όρο 76,3 πόντους στην επίθεση, με ποσοστά ευστοχίας 73,5% στις βολές, 50,9% στα δίποντα και 29,9% στα τρίποντα, είχε 39,2 ριμπάουντ, 16,6 ασίστ, 4,4 κλεψίματα, 13,3 λάθη και 4,4 κοψίματα.

Πρώτος σκόρερ της ήταν ο Κουζμίνσκας Μιντγκάουσκας με μ.ό. 10 πόντους σε 31.23’.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ