2015-01-03 02:51:37
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις του 2015 για όλα τα ζώδια από την Λίτσα Πατέρα
Τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά παρουσίασε η Λίτσα Πατέρα στο astrologos.gr

Διαβάστε τις αρχής γενομένης από τους Κριούς.

Προσωπική πρόβλεψη Κριού

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που περάσατε τα προηγούμενα χρόνια σταδιακά περιορίζονται. Ξαναβρίσκετε την ελπίδα σας στο όνειρο και βάζετε σε τάξη τις σχέσεις σας.

Το πλανητικό σκηνικό μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα είναι αρκετά ευνοϊκό για εσάς. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, παραμένει στο Λέοντα, ανοίγοντας νέους δρόμους για τη συναισθηματική ζωή σας. Αν προσμένετε έναν συναρπαστικό έρωτα, έναν απόγονο, ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο, μπορείτε να αισιοδοξείτε. Ο έρωτας παίζει παιχνίδια, το φλερτ αποδίδει και καταφέρνετε να γίνετε αγαπητοί και δημοφιλείς σε περισσότερο κόσμο. Βέβαια, μέχρι τις 9 Απριλίου θα κινείται ανάδρομα, βάζοντας σε αναμονή τα σχέδιά σας
. Το θεαματικό του τρίγωνο με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου και ξανά στις 22 Ιουνίου θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας για καλύτερες ημέρες, για πετυχημένα ρίσκα, για συναρπαστικές εμπειρίες. Βέβαια, λίγο πριν εγκαταλείψει το Λέοντα, στις 3 Αυγούστου, θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά τον Κρόνο, καθιστώντας πιθανό το ενδεχόμενο μιας λαθεμένης τακτικής που θα μπορούσε να κοστίσει την προσωπική σας ηρεμία.

Στο Λέοντα θα περάσει ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα η Αφροδίτη αυτή τη χρονιά. Από τις 5 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου και από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 8 Οκτωβρίου θα δώσει προτεραιότητα στον έρωτα. Βέβαια, όλο τον Αύγουστο θα κινείται ανάδρομα φέρνοντας αναποδιές, χωρισμούς και νοσταλγική διάθεση για μια παλιότερη σχέση. Όμως, την 1η Ιουλίου θα συναντήσει το Δία στο Λέοντα, καθιστώντας την περίοδο αυτή την πιο ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, έστω κι αν τα συναισθήματα είναι έντονα και υπερβολικά. Αυτές οι πλανητικές εξελίξεις στο Λέοντα θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και τις σχέσεις σας με τα παιδιά, αν είστε γονείς. Θα εστιάσετε στο πιο διασκεδαστικό μέρος της σχέσης σας, θα βγαίνετε συχνότερα, θα ασχολείστε με κοινές δραστηριότητες.

Στις 11 Αυγούστου ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στην Παρθένο, από όπου αναμένεται να σας επηρεάσει σε εργασιακό επίπεδο. Μπορεί να βελτιωθεί το εργασιακό περιβάλλον, ενώ αν βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, θα παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία, ειδικά την περίοδο του Οκτωβρίου, όταν ο Δίας θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μπορεί να προκύψει μια δουλειά που με σταδιακό τρόπο θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας.

Κατά το πρώτο μισό της χρονιάς θα επιδρά και πάλι το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, ισχυρή όψη που σας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια και παραμένει ενεργή τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της άνοιξης. Ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί εσωτερική αναστάτωση, επαναστατική διάθεση και ανασφάλεια. Δυσκολεύεστε να προγραμματίσετε τη ζωή σας ή να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα θα ενεργοποιηθεί επ’ ακριβώς στις 17 Μαρτίου και λόγω της συμμετοχής του Άρη μπορεί να φέρει μια σαρωτική αλλαγή στη ζωή σας, πιθανόν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας. Αποκτάτε ένα στήριγμα, μια σταθερά, έστω κι αν οι σχέσεις με τον κοινωνικό περίγυρο περάσουν μια περίοδο κρίσης. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας επηρεάζει μέχρι τα μέσα Ιουνίου και από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως το τέλος της χρονιάς. Στο ενδιάμεσο διάστημα, δηλαδή από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στο Σκορπιό, ανοίγοντας παλιούς λογαριασμούς ή παλιές πληγές. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα επιστρέψετε στα παλιά ή σε παρωχημένες συμπεριφορές που πηγάζουν από εμμονές.

Ανανεωμένους, δυναμικούς και άκρως αισθησιακούς θα σας βρει η περίοδος από τις 21 Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου. Η Αφροδίτη θα συμπορεύεται σχεδόν με τον Άρη, κυβερνήτη σας, στο δικό σας ζώδιο και οι δύο πλανήτες θα σας κάνουν να νιώθετε παντοδύναμοι και ερωτικά εκρηκτικοί.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Το πρώτο ζευγάρι εκλείψεων θα είναι η έκλειψη Ηλίου στις 20 Μαρτίου στους Ιχθύς και η έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου στον άξονα Ζυγού - Κριού. Η πρώτη έκλειψη σας κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφείς και μπορεί να φέρει μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή. Η δεύτερη έκλειψη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ό,τι είχε μείνει κρυφό σε μια σχέση, ένα γάμο ή μια συνεργασία. Το δεύτερο ζευγάρι εκλείψεων πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο. Πρόκειται για έκλειψη Ηλίου στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο, η οποία μπορεί να φέρει αλλαγές στη δουλειά ή σε ένα θέμα υγείας. Η έκλειψη Σελήνης στις 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, στον άξονα Κριού - Ζυγού, και σας προβληματίζει για την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω. Μπορεί να προβείτε σε αλλαγές.

ΥΓΕΙΑ

Η νέα θέση του Δία στην Παρθένο από τις αρχές Αυγούστου μέχρι το τέλος της χρονιάς προμηνύει θετικές εξελίξεις για τον τρόπο ζωή σας, τις συνήθειές σας, τον οργανισμό σας, την καθημερινότητά σας. Στα μέσα Σεπτεμβρίου αποφύγετε τους πειραματισμούς σε θέματα διατροφής ή άσκησης. Εμπιστευτείτε κάποιον ειδικό. Προσοχή στην υπερκόπωση από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας είναι το δυνατό σας σημείο για αυτή τη χρονιά. Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι τις αρχές Αυγούστου υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σας, ενώ οι πιο ερωτικοί μήνες μοιάζουν να είναι ο Μάρτιος και ο Ιούνιος. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ζήσετε νέες εμπειρίες και νέες συγκινήσεις. Προσοχή στις υπερβολές χρειάζεται την Πρωτοχρονιά, στα μέσα Απριλίου και στις αρχές Αυγούστου, λόγω εμπλοκών των οικονομικών με τα ερωτικά. Επίσης, από τις 21 Φεβρουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα ανεβάσει στα ύψη το ερωτικό θερμόμετρο. Όμως, από την 1η Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο Λέοντα μπορεί να φέρει ανατροπές σε μια ερωτική σχέση. Ζήλιες, απωθημένα από το παρελθόν, σχέσεις που έχουν τελειώσει μπορεί να προκαλέσουν μια καλοκαιρινή μελαγχολία. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία και την ερωτική διάθεσή σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα σας αποτελούσε ένα πεδίο αλλαγών, με εξελίξεις που συχνά σας αποδιοργάνωναν. Αν ανήκετε στους Κριούς που στοχεύουν ψηλά στην καριέρα τους, που επιθυμούν να αναρριχηθούν στην κλίμακα ιεραρχίας, που επιδιώκουν να αποκτήσουν περισσότερα ηγετικά καθήκοντα, τότε μόνο η επιμονή και η υπομονή θα αποδώσει. Το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα που θα επιδρά τουλάχιστον μέσα στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου δείχνει ότι το πείσμα σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα και το ανοιχτό πνεύμα θα σας πάει μπροστά. Γύρω στις 11 Μαρτίου μπορεί να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας ή να παρασυρθείτε σε παράτολμες δράσεις και συμπεριφορές, βάζοντάς τα με άτομα εξουσίας. Όμως, στο τέλος Ιανουαρίου, στα τέλη Απριλίου και στα μέσα Οκτωβρίου η συνέπεια και η επιμονή σας θα σας φέρουν κοντά στους στόχους και θα αναδείξουν τα ταλέντα σας.

ΧΡΗΜΑ

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που τα τελευταία δύο χρόνια σάς ταλαιπώρησε αρκετά. Ίσως το γεγονός ότι είχατε δημιουργήσει οικονομικές εξαρτήσεις από τρίτους να προκάλεσε περιορισμούς και άγχη. Μέσα σε αυτή τη χρονιά θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τις δυσκολίες αυτές, με εξαίρεση ίσως την περίοδο του καλοκαιριού, κατά την οποία θα επιστρέψουν ανοιχτοί λογαριασμοί ή ανειλημμένες υποχρεώσεις, προκειμένου να τις τακτοποιήσετε οριστικά.

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου

Η νέα χρονιά σάς βρίσκει πιο ώριμους και πιο κατασταλαγμένους, ενώ ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Τα καλύτερα έρχονται για εσάς από το τέλος του καλοκαιριού και μετά.

H χρονιά ξεκινά με αρκετή ένταση και άγχος ήδη από την Πρωτοχρονιά. Από τη μία ο Δίας στο Λέοντα και από την άλλη ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργούν ένα δυνατό κοκτέιλ, που μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει στα άκρα. Η τάση αυτή δεν θα κρατήσει πολύ. Ο Δίας θα παραμείνει στο Λέοντα μέχρι τις αρχές Αυγούστου, δίνοντάς σας ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικογενειακή σας ζωή. Οι βελτιώσεις αυτές μπορεί να προκύψουν μετά από εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας, κυρίως μέσα στον Απρίλιο και στις αρχές Αυγούστου, όμως σε γενικές γραμμές δεν θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες ή να επωφεληθείτε από τα δώρα του πλανητικού σκηνικού. Ήδη στις αρχές Μαρτίου το θεαματικό τρίγωνο Δία - Ουρανού μπορεί να φέρει λύσεις εκεί που δεν τις περιμένετε και να ενθαρρύνει ένα δημιουργικό πλάνο.

Στις 11 Αυγούστου ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στην Παρθένο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο ιδιαίτερα θετική για τη συναισθηματική ζωή, τα δημιουργικά πλάνα, τις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας, τον έρωτα και τα παιδιά. Ωστόσο, όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε ψευδαισθήσεις ή να πιστέψετε σε υποσχέσεις που κρύβουν παγίδες και ουτοπία. Ο Οκτώβριος πάντως θα είναι ένας μήνας ευκαιριών. Ένας έρωτας ή ένας απόγονος μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας και να αλλάξει τα δεδομένα, ενώ η ενέργεια και το πάθος θα ξεχειλίζουν από μέσα σας. Ο Δίας στην Παρθένο θα αποδειχθεί ένας πλανήτης γεμάτος δώρα για εσάς, με εξαίρεση ίσως όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 27 Απριλίου, λόγω της δυσκολίας σας να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Η νέα χρονιά φέρνει μία ακόμα θετική πλανητική είδηση. Ο Κρόνος έχει εγκαταλείψει το Σκορπιό, θέση απέναντι από το ζώδιό σας, που εδώ και δύο χρόνια σάς ταλαιπώρησε αρκετά σε προσωπικό επίπεδο. Το πέρασμά του στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους, έστω κι αν κάποιες φορές αυτές μοιάζουν αρκετά πιεστικές ή περιοριστικές. Πάντως, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις μέσα από τις οικονομικές συναλλαγές σας. Θα καταλάβετε σε ποιες σχέσεις τα οικονομικά παίζουν διαβρωτικό ρόλο. Ωστόσο, όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 18 Μαΐου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε για άλλη μια φορά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προέκυψαν μέσα στον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στο γάμο σας, στη σχέση σας ή σε μια στενή συνεργασία. Ο Κρόνος θα επιστρέψει για λίγο απέναντι από το ζώδιό σας και συγκεκριμένα από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Μέσα στον Αύγουστο ο Κρόνος μπορεί να βάλει τρικλοποδιά σε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Μπορεί ο σύντροφός σας ή ένας στενός συνεργάτης να σας αποτρέψει από ένα άνοιγμα.

Ο Ουρανός όλη τη χρονιά θα βρίσκεται στον Κριό, προκαλώντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ψυχοσύνθεσή σας, κυρίως μέσα στο Μάρτιο και στα τέλη Ιουλίου.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς. Η αντίθεσή του με το Δία στα μέσα Σεπτεμβρίου και το τετράγωνό του με τον Κρόνο στα τέλη Νοεμβρίου είναι οι δύο πιο ισχυρές όψεις του, που μπορούν να δημιουργήσουν κλίμα σύγχυσης, αποπροσανατολισμό και τάσεις φυγής.

Ο Πλούτωνας όλο το χρόνο θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και από τις 16 Απριλίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα κινείται ανάδρομα. Στα μέσα Μαρτίου το τετράγωνό του με τον Ουρανό, όψη που μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια, ενεργοποιείται και πάλι, για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και αστάθειας. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στον Οκτώβριο θα σχηματίσει ένα θεαματικό τρίγωνο με το Δία, για να σας φέρει πιο κοντά σε έναν πολυπόθητο στόχο. Ένα παιδί, ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο, ένα ταξίδι είναι μερικά από τα δώρα αυτής της όψης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πορεία της Αφροδίτης αυτή τη χρονιά. Ο πλανήτης της αγάπης θα μπει στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στις 19 Ιουλίου, μόνο και μόνο για να γίνει ανάδρομος λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Ιουλίου, και να εγκαταλείψει το ζώδιο αυτό στις 31 Ιουλίου. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, προσέξτε το διάστημα αυτό. Είναι ακατάλληλο για γάμους, αρραβώνες, νέες σχέσεις ή δημιουργικά σχέδια. Μέσα στον Οκτώβριο θα επιστρέψει και πάλι στην Παρθένο, για να αποκαταστήσει τα πράγματα. Προσοχή χρειάζεται και κατά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο Λέοντα όλο τον Αύγουστο και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, περίοδο κατά την οποία οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να διαταραχθούν.

Πάντως, μία από τις πιο ερωτικές περιόδους για εσάς θα ξεκινήσει από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, και μία από τις πιο δυναμικές περιόδους θα είναι όλος ο Απρίλιος μέχρι τις αρχές Μαΐου, λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σας. Στα μέσα Απριλίου, βέβαια, δύσκολα θα αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Προσέξτε επίσης την περίοδο από 18 Μαΐου έως 10 Ιουνίου λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σας.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Στις 20 Μαρτίου πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς, η οποία θα επηρεάσει την κοινωνική ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Δύο εβδομάδες αργότερα, η έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου στον άξονα Ζυγού - Κριού εφιστά την προσοχή σας στην υγεία. Στις 13 Σεπτεμβρίου η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο δίνει προτεραιότητα στον έρωτα, ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού ενισχύει την ανάγκη σας για απομόνωση.

ΥΓΕΙΑ

Τις περιόδους των δύο σεληνιακών εκλείψεων δεν αποκλείεται να προκύψουν ενοχλήσεις στην υγεία. Συγκεκριμένα, στις αρχές Απριλίου και στα τέλη Σεπτεμβρίου φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας ρίξει στο κρεβάτι ασθενείς. Προσοχή επίσης χρειάζεται όλο το Μάρτιο, στα τέλη Ιουλίου και μέσα στο Δεκέμβριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά. Αν βρίσκεστε στο κατώφλι σημαντικών αποφάσεων, καλύτερα να τις επεξεργαστείτε από τα τέλη Αυγούστου και μετά. Το πλανητικό σκηνικό έχει πολλά να σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, κάτι συναρπαστικό μπορεί να προκύψει για εσάς μέσα στο φθινόπωρο που θα σας αλλάξει τη ζωή. Ο Οκτώβριος σας βρίσκει ερωτευμένους και ο Δεκέμβριος... παντρεμένους.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Η χρονιά ξεκινά με την προσπάθειά σας να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στην καριέρα σας, αλλά με πολλούς παράγοντες γύρω σας να αποσπούν την προσοχή σας. Η έμφαση που δίνετε σε θέματα οικογενειακού ενδιαφέροντος παραγκωνίζει αναγκαστικά τις προσπάθειές σας στο επαγγελματικό στερέωμα. Ακόμα κι αν στοχεύετε ψηλά, ίσως πρέπει να βάλετε σε αναμονή τα σχέδιά σας ή να προχωράτε με αργά και μεθοδικά βήματα. Η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την υπομονή θα αποδώσει καρπούς σε βάθος χρόνου. Μην περιμένετε αβίαστες εξελίξεις.

ΧΡΗΜΑ

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που θα επηρεαστεί άμεσα από τον Κρόνο αυτή τη χρονιά, αλλά η επίδραση αυτή θα είναι πιο εμφανής στους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου. Ο Κρόνος θα σας συνετίσει ως προς το χειρισμό των οικονομικών σας συναλλαγών, αποτρέποντάς σας από τη δημιουργία νέων εξαρτήσεων. Στα μέσα Ιανουαρίου, στις αρχές Αυγούστου και στα τέλη Σεπτεμβρίου μπορεί να προκαλέσει οικονομικούς «πονοκεφάλους» που θα διαταράξουν κάποιες σχέσεις. Από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου μπορεί να έχετε υπερκαταναλωτικές τάσεις.

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου

Η νέα χρονιά ξεκινά με ευκαιρίες για ανοίγματα και αξιοποίηση των ικανοτήτων σας. Ωστόσο, δεν θα λείπουν οι προκλήσεις που θα αλλάξουν το τοπίο στην προσωπική σας ζωή.

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σάς καλεί να γυρίσετε σελίδα ζωής. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε και που αντιδράτε. Η νέα θέση του Κρόνου απέναντι από το ζώδιό σας θα σας αναγκάσει σε συμβιβασμούς ή σε διορθωτικές κινήσεις όσον αφορά ένα γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία. Θα σας επηρεάσει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, αναγκάζοντάς σας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε σε σταθεροποίηση των σχέσεών σας ή ακόμα και σε χωρισμό. Μέσα στο καλοκαίρι, βέβαια, ο Κρόνος δεν θα σας απασχολήσει, καθώς θα περάσει για λίγο στο Σκορπιό. Όμως η επιστροφή του απέναντι από το ζώδιό σας θα βγάλει και πάλι στην επιφάνεια όλα όσα θεωρούσατε σταθερά και μόνιμα σε μια σχέση και τώρα κλυδωνίζονται.

Στις αρμονικές πλανητικές επιδράσεις της χρονιάς συγκαταλέγεται ο Δίας, ο οποίος μέχρι τις 10 Αυγούστου θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε ενεργά με τη συγγραφή, το εμπόριο, τις μετακινήσεις και γενικά να οξύνετε το νου και το πνεύμα σας. Παρ’ όλα αυτά, ήδη την Πρωτοχρονιά η αντίθεσή του με τον Άρη μπορεί να φέρει εκνευρισμό, υπερβολές και συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού και συγγενικού περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερα ευνοϊκός θα είναι ο Δίας για εσάς μέσα στο Μάρτιο, όπου θα δώσει ώθηση σε πολυπόθητα σχέδια, αλλά μέσα στον Απρίλιο είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

Από τις 11 Αυγούστου ο πλανήτης - ευεργέτης θα περάσει στην Παρθένο, θέση από την οποία μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να αλλάξετε σπίτι, να αποκτήσετε νέο συγκάτοικο ή έναν απόγονο, όμως το ενδεχόμενο της υπερβολής θα είναι ορατό. Η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα στις 17 Σεπτεμβρίου θα δείξει πόσο επιρρεπείς είστε σε εξαπατήσεις και λάθη, ειδικά αν μπλέξετε προσωπικά και επαγγελματικά.

Ο Ουρανός όλο το χρόνο θα παραμείνει στον Κριό και από τις 25 Ιουλίου έως τις 25 Δεκεμβρίου θα κινείται ανάδρομα. Ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψη που σας έχει απασχολήσει ήδη από τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, ειδικά μέσα στο Μάρτιο, μπορεί να νιώσετε ανασφαλείς μέσα σε σχέσεις που τις θεωρούσατε δεδομένες.

Ο Ποσειδώνας παραμένει όλη τη χρονιά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, παρασύροντάς σας σε ουτοπία και ψευδαισθήσεις στα τέλη Μαΐου, στα μέσα Σεπτεμβρίου, στις αρχές Οκτωβρίου και στα τέλη Νοεμβρίου. Αυτές τις περιόδους θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι και να είστε επιφυλακτικοί σε κάθε υπόσχεση.

Ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερω όλη τη χρονιά, ενώ από τις 16 Απριλίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα κινείται ανάδρομα. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που ο πλανήτης αυτός θα ξύνει πληγές από το παρελθόν ή θα βγάζει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που επηρεάζουν τις σχέσεις σας με άλλους.

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, τρεις φορές μέσα στη χρονιά θα κινηθεί ανάδρομα. Από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου θα φέρει αναστάτωση και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, από τις 18 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου αρκετό άγχος και παρασκήνιο, ενώ από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Η Αφροδίτη από τις 11 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, απογειώνοντας την ερωτική σας διάθεση. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για τον έρωτα τον Ιανουάριο και όλο το Νοέμβριο. Από τις 12 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας υπερδραστήριους αλλά και έτοιμους για κόντρες και διαπληκτισμούς, όπου θεωρείτε εσείς αναγκαίο να υπάρξουν.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Από τις εκλείψεις της χρονιάς, οι δύο εκλείψεις του Ηλίου είναι οι πιο πιεστικές. Πρόκειται για την έκλειψη Ηλίου στις 20 Μαρτίου και την έκλειψη Ηλίου στις 13 Σεπτεμβρίου. Τις περιόδους αυτές θα πρέπει να περιμένετε αποκαλύψεις, εκνευρισμό και διλήμματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου και η έκλειψη Σελήνης στις 28 Σεπτεμβρίου θα αγγίξουν περισσότερο θέματα σχέσεων.

ΥΓΕΙΑ

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου ένα σημαντικό θέμα υγείας βρίσκεται πια πίσω σας. Ωστόσο, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μέσα στο καλοκαίρι ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε ένα θέμα υγείας, να επαναλάβετε κάποιες εξετάσεις, να δείτε λίγο πιο διεισδυτικά όλα αυτά που σας συμβαίνουν και αν είναι απαραίτητο να αλλάξετε και τρόπο ζωής, προκειμένου να τονώσετε τον οργανισμό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας στη ζωή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, κυρίως την περίοδο της έκλειψης Σελήνης, στις 4 Απριλίου. Πρόκειται για μια περίοδο έντονης συναισθηματικής φόρτισης, όπου η ανάγκη να βρίσκεστε με το άλλο σας μισό θα είναι μεγάλη. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο λίγες ημέρες αργότερα η ερωτική διάθεση απογειώνεται και πάλι. Παρ’ όλα αυτά, διανύετε μια χρονιά κατά την οποία τα συναισθήματα χρειάζεται να μπουν σε μια τάξη και η σχέση σας με το σύντροφό σας θα οριοθετηθεί με τρόπο ώστε να μην καταπιέζεται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε ότι η σχέση σας κλυδωνίζεται. Δεν αποκλείεται να περάσετε ένα διάστημα μακριά ή να κάνετε μια υποχώρηση που θα είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε ένα πρόσωπο που να σας ταιριάζει. Έντονα ερωτικό θα είναι το κλίμα από το Νοέμβριο και μετά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Όσο ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, η καριέρα σας θα παραμένει ένας ασαφής τομέας στη ζωή σας. Στα τέλη Μαΐου, από υπερβάλλοντα ζήλο ή από την ορμή σας να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, μπορεί να κρίνετε με λαθεμένο τρόπο τις καταστάσεις και να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα κύρους. Δύσκολες περίοδοι για την καριέρα σας θα είναι τα μέσα Σεπτεμβρίου και τα τέλη Νοεμβρίου. Μπορεί ο σύντροφός σας να αντιδρά για τις επαγγελματικές σας επιλογές. Κατά τα άλλα, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας προσέξτε ιδιαίτερα μέσα στο καλοκαίρι. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα ή παλιές δυσκολίες σε εργασιακά θέματα.

ΧΡΗΜΑ

Τα οικονομικά δεν φαίνεται να αποτελούν έναν τομέα που θα αλλάξει σημαντικά, εκτός αν ανήκετε σε εκείνους που έχουν δημιουργήσει αρκετές οικονομικές δεσμεύσεις ή εμπλέκονται σε δάνεια. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί μέσα στον πρώτο μήνα της άνοιξης, καθώς παρόμοιες υποθέσεις μπορεί να αποτελέσουν σημείο αιχμής για σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχετε τα έξοδά σας και τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σχεδόν όλο το Μάιο μέχρι τις αρχές Ιουνίου αλλά και στα μέσα Ιουλίου. Μέσα στο Δεκέμβριο μπορεί να επιστρέψει ένα πρόβλημα που το θεωρούσατε λυμένο και μπορεί να σχετίζεται με μια οικονομική απολαβή από την επαγγελματική σας δράση.

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου

Η νέα χρονιά ξεκινά με αρκετές έγνοιες και με τα οικονομικά να παραμένουν για εσάς ένας ασταθής τομέας. Όμως, μπορείτε να επενδύσετε πολλά στις αρμονικές σχέσεις και στις δημιουργικές σας δυνάμεις.

Το γεγονός ότι ο Ουρανός, πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών, παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, δημιουργεί αναπόφευκτα επαναστατικές τάσεις, ανάγκη για αλλαγές και αρκετά απρόοπτα. Στην επαγγελματική σας ζωή δεν είναι λίγες οι φορές που θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που σας περιορίζει και θα επιθυμήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Ίσως κάποιες φορές νιώθετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Μάλιστα, το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα θα παραμείνει ενεργό τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της χρονιάς, βάζοντας στο «παιχνίδι» των προβληματισμών τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή ένα στενό συνεργάτη. Ίσως δέχεστε έντονη πίεση ή ίσως κι εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ισότιμα μια σχέση και συμπεριφέρεστε με αυστηρό τρόπο απέναντι στο άλλο σας μισό. Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρχουν περίοδοι στη χρονιά που η δημιουργική σας δράση θα μπορούσε να φέρει θετικά αποτελέσματα για την καριέρα σας.

Οι αρχές Ιουνίου και οι αρχές Σεπτεμβρίου είναι θετικές περίοδοι για την καριέρα σας, αλλά τα τέλη Ιουλίου και τα μέσα Δεκεμβρίου προμηνύουν απρόσμενες ανατροπές και αρκετές εντάσεις. Τα οικονομικά επηρεάζονται έντονα από το Δία στο Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου. Πρόκειται για έναν τομέα αρκετά ασταθή, με αποτέλεσμα αν πρόκειται να κάνετε μια σημαντική αγορά ή ένα οικονομικό άνοιγμα, να ελέγξετε πολύ προσεκτικά σε ποια περίοδο θα το επιχειρήσετε.

Μέχρι τις 9 Απριλίου ο Δίας θα είναι ανάδρομος, γεγονός που δεν ευνοεί τις αποφασιστικές κινήσεις, αλλά ευνοεί την αναζήτηση των πληροφοριών. Ο Μάρτιος μπορεί να αποδειχθεί ένας καλός μήνας για τα οικονομικά σας, καθώς και ο Ιούνιος. Τον Απρίλιο και τον Αύγουστο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες για τα οικονομικά ή τις αγορές σας. Το κλίμα είναι εντελώς ακατάλληλο.

Τα καλύτερα για εσάς έρχονται από τον Αύγουστο και μετά, αφού η νέα θέση του Δία στην Παρθένο θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα οξύνει τη σκέψη σας και θα σας κάνει πιο δεκτικούς σε νέες εμπειρίες. Μπορεί να δημιουργήσετε νέους δεσμούς ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τη γειτονιά, το περιβάλλον σας και με νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 15 Ιουνίου και από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα σας αναγκάσουν σε περιορισμούς που έχουν να κάνουν με τον τρόπο ζωής σας και την υγεία σας ή τη δουλειά σας. Επίσης, το διάστημα από 25 Ιουνίου έως 8 Αυγούστου αναμένεται να είναι το πιο έντονο για εσάς λόγω της παρουσίας του Άρη στο δικό σας ζώδιο. Θα είστε περισσότερο αυθόρμητοι αλλά και ανυπόμονοι.

Ωστόσο, όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας, στις αρχές Αυγούστου, θα πετύχετε ένα σημαντικό στόχο, όμως στα τέλη Ιουλίου υπάρχει το ενδεχόμενο ατυχημάτων και εντάσεων με άτομα κύρους. Μια μεγάλη ανατροπή στην καριέρα σας θα μπορούσε να συμβεί εκείνη την περίοδο.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς όλη τη χρονιά, διατηρώντας αμείωτη τη δημιουργική σας διάθεση και τη φαντασία. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στο φθινόπωρο θα παίξει περίεργα παιχνίδια και θα θολώσει την κρίση σας.

Ο Πλούτωνας παραμένει απέναντι από το δεκαήμερό σας, προετοιμάζοντας ριζικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Ένας γάμος, μια σχέση ή μια στενή συνεργασία θα επηρεαστούν έντονα μέσα στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς από τις επαγγελματικές εξελίξεις.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Τέσσερις εκλείψεις πραγματοποιούνται αυτή τη χρονιά. Η πρώτη έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι ή για ένα δημιουργικό σχέδιο. Όμως, στις 4 Απριλίου η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού είναι αρκετά φορτική, ανατρεπτική και πιεστική. Ίσως βρίσκεστε σε μια υπερδιέγερση. Στις 13 Σεπτεμβρίου η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο σάς φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και προωθεί ένα σχέδιο που σας ενδιαφέρει, όχι ιδιαίτερα φιλόδοξο αλλά σημαντικό για εσάς. Η τελευταία έκλειψη πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού, που μπορεί να φέρει ανατροπές σε προσπάθειες και σχέδια που κάνατε στο παρελθόν. Καριέρα και οικογένεια αποτελούν αντίπαλα στρατόπεδα.

ΥΓΕΙΑ

Από τις αρχές της χρονιάς μέχρι τα μέσα Ιουνίου περίπου θα συνειδητοποιήσετε ότι με την υγεία δεν θα πρέπει να είστε αμελείς. Ο Κρόνος από τη νέα του θέση στον Τοξότη θα σας υποχρεώσει σε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, προκειμένου να προλάβετε μια κατάσταση. Μπορεί να κάνετε ένα διάλειμμα χαλάρωσης μέσα στο καλοκαίρι, αλλά από το φθινόπωρο και πάλι θα χρειαστεί να μπείτε σε πρόγραμμα. Διαφορετικά, γύρω στα τέλη Νοεμβρίου, ίσως διαπιστώσετε ότι παραμελώντας τον εαυτό σας και αγνοώντας τις υποδείξεις, δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι σχέσεις σας αυτή τη χρονιά θα βελτιωθούν πολύ περισσότερο από τον Αύγουστο και μετά. Πιο πριν δεν φαίνεται να σας απασχολούν έντονα. Ωστόσο, όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας μπορεί να περάσετε ένα καλοκαίρι έντονων προβληματισμών σχετικά με τη σταθεροποίηση μιας σχέσης. Αν είστε μόνοι και προκύψει μια σχέση μέσα στο καλοκαίρι, υπάρχει προοπτική να διαρκέσει. Οι πιο ερωτικές περίοδοι για εσάς μέσα στη χρονιά θα είναι από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου και κυρίως από τις 8 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου. Ερωτικός θα είναι και ο Δεκέμβριος.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Εδώ και αρκετό καιρό η επαγγελματική σας ζωή βρίσκεται σε ασταθή και απρόβλεπτη κατάσταση. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, μολονότι είναι αρκετά πρωτότυπες και ευφάνταστες, δεν πατάνε ακόμα σε γερό έδαφος. Αυτή τη χρονιά ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε με ελευθερία. Αν ασχολείστε με ένα αντικείμενο που απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς ή που δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε με τον αυθορμητισμό και το ένστικτό σας, είναι πιθανό να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση, με κόστος ακόμα και την προσωπική σας ζωή. Στις 9 Ιουνίου ένα φιλόδοξο σχέδιο θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά, αρκεί να κινηθείτε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Όμως, την περίοδο γύρω στις 25 Ιουλίου θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας και να αποφύγετε την ένταση με άτομα κύρους. Στις 8 Σεπτεμβρίου μπορεί να πετύχετε ένα σημαντικό οικονομικό στόχο ή να πάρετε μια παχυλή οικονομική ανταμοιβή. Όμως, γύρω στις 11 Δεκεμβρίου οι αυξημένες υποχρεώσεις σας στο σπίτι μπορεί να έχουν μια ανατρεπτική αντανάκλαση στην επαγγελματική σας ζωή.

ΧΡΗΜΑ

Ήδη από τον προηγούμενο χρόνο έχετε νιώσει την επίδραση του Δία στα οικονομικά σας. Δεν έχουν λείψει οι ευκαιρίες για νέες πηγές εσόδων, όμως το πλανητικό σκηνικό δείχνει τη δυσκολία να διαχειριστείτε συνετά τα οικονομικά και την τάση να ξοδεύετε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Ήδη η Πρωτοχρονιά είναι μία περίοδος έντονης καταναλωτικής δράσης. Τόνωση των οικονομικών μπορείτε να περιμένετε στις αρχές Μαρτίου και όλο σχεδόν τον Ιούνιο. Η τόνωση αυτή θα προέλθει περισσότερο από ένα επαγγελματικό ρίσκο ή από μια απρόσμενη στήριξη. Ωστόσο, τα μέσα Απριλίου είναι μια δύσκολη περίοδος για τα οικονομικά σας, αφού η εμπλοκή φίλων και γνωστών στις οικονομικές σας υποθέσεις μπορεί να έχει αντίθετο αποτέλεσμα.

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα

Φέτος είναι η χρονιά σας, αρκεί να αποφύγετε την αλαζονεία και την υπερβολή. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ευκαιρίες που βελτιώνουν τις δεξιότητές σας και απογειώνουν τη φήμη σας.

Η νέα χρονιά έχει πολλά δώρα για εσάς. Το γεγονός ότι ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις αρχές Αυγούστου σάς γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στη ζωή σας. Βέβαια, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ήδη τις πρώτες ημέρες της χρονιάς μπορεί να προκύψουν εντάσεις με το σύντροφό σας ή ένα στενό συνεργάτη. Μια ασήμαντη αφορμή μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και σε ένα χωρισμό, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να έχει διάρκεια. Θετικές εξελίξεις μπορείτε να περιμένετε μέσα στο Μάρτιο, καθώς και όλο τον Ιούνιο. Όμως τον Απρίλιο είναι πιθανό ένα σχέδιο να μην προχωρήσει όπως το υπολογίζατε και ένα σημαντικό εμπόδιο στην καριέρα σας να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες σας.

Ευνοϊκά θα επιδρά για εσάς και ο Ουρανός από τον Κριό, ο οποίος θα δώσει πνοή σε δημιουργικά σχέδια, θα φέρει απρόσμενες ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας να ασχοληθείτε με ανεξερεύνητους τομείς. Στο ευνοϊκό πλανητικό γαϊτανάκι της χρονιάς έρχεται να προστεθεί και ο Κρόνος, ο οποίος από τη νέα του θέση στον Τοξότη σάς δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε καταστάσεις που άλλοτε προκαλούσαν σύγχυση και να δώσετε στέρεες βάσεις σε μια σχέση ή σε μια δημιουργική δραστηριότητα. Στα τέλη Φεβρουαρίου θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Ωστόσο, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας προετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο προκλήσεις. Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό, όπου παρέμεινε την προηγούμενη χρονιά, για να σας θυμίσει οικογενειακές υποχρεώσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Μπορεί να σας απασχολεί ένα σπίτι ή η πώληση ή η αγορά μιας ακίνητης περιουσίας ή η φροντίδα ενός απογόνου. Ο Κρόνος την περίοδο αυτή θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά το Δία που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου να είναι αρκετά δύσκολες λόγω της έντασης και της υπερβολής. Έχετε την τάση να διογκώνετε τα πράγματα στο μυαλό σας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πορεία της Αφροδίτης, αφού θα παραμείνει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα στο δικό σας ζώδιο. Συγκεκριμένα, θα περάσει στο ζώδιό σας στις 5 Ιουνίου και με ένα μικρό διάλειμμα από τις 19 μέχρι τις 31 Ιουλίου που θα βρεθεί για λίγο στην Παρθένο θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιό σας από την 1η Αυγούστου, απ’ όπου θα φύγει οριστικά στις 8 Οκτωβρίου. Ο Αύγουστος προμηνύεται ένας δύσκολος μήνας, καθώς η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά τον Κρόνο. Οι επιλογές σας σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να βρουν αντίσταση από άτομα της οικογένειάς σας, ενώ δεν αποκλείεται μια σχέση να υποστεί εμπόδια και απώλειες.

Στις 11 Αυγούστου ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στην Παρθένο, δίνοντάς σας ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο, στα μέσα Σεπτεμβρίου μπορεί να λειτουργήσει παραπλανητικά και να σας οδηγήσει σε μια οικονομική εξαπάτηση.

Η πιο δυναμική περίοδος για εσάς θα ξεκινήσει στις 9 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σας. Ο Άρης θα συνυπάρξει με την Αφροδίτη για να σας κάνει γοητευτικούς και αισθησιακούς, όμως εγκυμονεί κινδύνους η υπερβολή και η υπεραισιοδοξία με τις οποίες αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.

Ιδιαίτερα δραστήριους και δημιουργικούς σάς βρίσκει και η περίοδος από 20 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου. Σε επικοινωνιακό επίπεδο προσέχετε από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου. Έρχονται τα πάνω κάτω στις σχέσεις με το σύντροφό σας ή ένα στενό συνεργάτη. Δύσκολη θα είναι η επικοινωνία και από 18 Μαΐου έως 10 Ιουνίου κυρίως με άτομα κύρους. Αναποδιές, βλάβες, καθυστερήσεις και τηλεφωνήματα ή μηνύματα που δεν βρίσκουν το στόχο τους σας περιμένουν από 17 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Τέσσερις εκλείψεις πραγματοποιούνται τη φετινή χρονιά. Η πρώτη πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου. Πρόκειται για έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς, η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα σε οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους. Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 4 Απριλίου, η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού - Κριού σάς κάνει υπερευαίσθητους και σας εμπλέκει συναισθηματικά σε θέματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα, γείτονες, συγγενείς, φίλους. Στις 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, που θα επηρεάσει και πάλι τα οικονομικά και θα προβληματίσει αρκετά, ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού μπορεί να δώσει τροφή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο, που διστάζατε να ομολογήσετε.

ΥΓΕΙΑ

Όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε περισσότερο σχολαστικοί σε θέματα υγείας και κυρίως να μείνετε μακριά από καταχρήσεις σε φάρμακα, αλκοόλ ή χημικά. Επίσης, στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Οκτωβρίου μπορεί να παραβλέψετε ένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα, δεν φαίνεται να παρουσιάζονται ιδιαίτερες εξελίξεις σε θέματα υγείας. Φανείτε όμως ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω στις 20 Μαρτίου λόγω της έκλειψης Ηλίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας καλά κρατεί μέσα στη χρονιά για εσάς. Ζείτε τα συναισθήματά σας με ενθουσιασμό, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου και έχετε το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον. Άλλωστε, αφήνετε πίσω σας μια περίοδο που ο έρωτας ήταν κάτι εφήμερο και επιπόλαιο. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή θα αναζητήσετε ένα σύντροφο που θα σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Από τις 5 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας φέρνει πιο κοντά σε έναν δυνατό έρωτα, ο οποίος ωστόσο μέσα στον Αύγουστο θα σας βάλει σε καχυποψία. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιό σας από την 1η Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου σάς κάνει νοσταλγικούς για μια σχέση από τα παλιά και δύσκολους στη δέσμευση. Είναι ακατάλληλη περίοδος για αρραβώνες, γάμους ή για νέες σχέσεις με προοπτική.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Θεαματικές εξελίξεις για την καριέρα σας δεν αναμένονται μέσα σε αυτή τη χρονιά. Επαγγελματικοί στόχοι που ενδεχομένως θα επιτευχθούν θα προκύψουν μετά από οργάνωση, συνέπεια και σκληρή δουλειά. Από τις 17 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες για να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα ή για να συσφίξετε τους δεσμούς σας με άτομα κύρους. Από τις 31 Μαρτίου όμως μέχρι τις 11 Μαΐου, με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αρκετή κούραση, αυξημένες επαγγελματικές ευθύνες, ένταση με άτομα κύρους και γενικότερο εκνευρισμό. Ακόμα και το διάστημα του καλοκαιριού, κατά το οποίο οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες, θα νιώσετε ότι η καριέρα σας παραμελείται εξαιτίας xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ