2015-01-03 11:10:11
Φωτογραφία για «ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΣΕΠΟΒΙΤΣ»
O Mάρκο Σέποβιτς δεν έχει ικανοποιήσει στη Μαγιόρκα και ο Ρώσος προπονητής της ομάδας Βαλερί Κάρπιν θέλει να... διακόψει τον δανεισμό του άμεσα.

Το δημοσίευμα της «diariodemallorca.es» ξεκινάει: «Ο Βαλερί Κάρπιν ξεμένει από υπομονή. ο Ρώσος τεχνικός έδειξε ξανά ότι δεν έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν αποδίδουν στο επιθυμητό επίπεδο και στο ματς με την Αλμπαθέτε θα αφήσει εκτός το Μάρκο Σέποβιτς. Αυτό είναι το δεύτερο ματς από τα τρία τελευταία που ο Σέρβος επιθετικός θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα» και συνεχίζει:

«Η εργατικότητα κι η στάση του Σέποβιτς δεν αρέσει στον Καρπίν και αυτό έχει γίνει γνωστό (στον Σέποβιτς) . Αυτή είναι η δεύτερη προειδοποίηση και ίσως η οριστική, μιας και στις 10 Δεκεμβρίου ο Βαλκάνιος στράικερ είχε μείνει εκτός λίστας στο ματς κόντρα στη Νουμάνθια. Επέστρεψε να παίξει κόντρα στην Πονφεραντίνα αλλά η απόδοσή του τον αφήνει εκτός».

Μάλιστα στη συνέχεια αναφέρεται ότι ο παίκτης δεν αποκλείεται να γυρίσει και αυτό το μήνα στον Ολυμπιακό. Για το θέμα είναι ενήμερος κι ο Mιγκέλ Άνχελ Ναδάλ, θείος του Ράφα, που έχει ρόλο αθλητικού διευθυντή στην ομάδα.

«Ο Σέποβιτς είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι. Ο παίκτης μπορεί να φύγει, όμως, αυτό το μήνα», καταλήγει το ρεπορτάζ για το εν λόγω ζήτημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ