2015-01-05 09:22:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ... ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ... ΣΚΕΨΕΙΣ
Η αλλαγή του χρόνου δεν έφερε και... αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού που συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις με τις οποίες ολοκλήρωσε το 2014 (με εξαίρεση το ματς με την Καλλονή). Η εικόνα της ομάδας απέναντι στον Πλατανιά ήταν κακή και η ανησυχία είναι έκδηλη στο Λιμάνι.

Από χθες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί... απομάκρυνσης του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ διέρρευσε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Πάντως η παρατεταμένη αγωνιστική κρίση στην ομάδα και οι αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά.

Χθες αμέσως μετά το ματς με τον Πλατανιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δίωρης διάρκειας σύσκεψη στη σουίτα του με τους Γιάννη Βρέντζο, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά. Και παρότι λέγεται πως αυτή είχε κατά βάση μεταγραφικό χαρακτήρα, λογικά θα συζητήθηκε και η εικόνα της ομάδας και τα αίτια αυτής.

Κάποιες φήμες που αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" θέλουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αποφασίζει εντός της ημέρας για την τύχη του Μίτσελ
. Μια απόφαση που δεν είναι εύκολη, καθώς εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να βρεθεί κι αντικαταστάτης αφού έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει δοθεί εντολή για «χτένισμα» της αγοράς για αξιόλογους προπονητές, με έμφαση στην Ιβηρική. Κάποιες άλλες φήμες θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να παραμένει κανονικά στη θέση του, αλλά τα επόμενα παιχνίδια, ειδικά αυτό της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, να αποτελούν κριτήρια για την παραμονή του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ