2015-01-05 22:18:25
Φωτογραφία για Επεισόδια και ένταση στα διόδια Ακτίου – Αναλυτικό ρεπορτάζ [video]
Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα διόδια του Ακτίου καθώς για όγδοη ημέρα οι... απολυμένοι εργαζόμενοι συνέχιζαν την διαμαρτυρία τους για την εκδικητική και άδικη απόφαση της εταιρίας να μην ανανεώσει τις συμβάσεις τους.

Το μεσημέρι στο σημείο ήρθαν οι νέοι υπάλληλοι ενώ ήδη από το πρωί ο αστυνομικός διευθυντής και δύναμη της αστυνομίας είχαν μεταβεί στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τους απολυμένους έπειτα από μήνυση που κατέθεσε υπεύθυνος της εταιρίας.

Ένταση επικράτησε μεταξύ του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και του νέου προϊσταμένου των διοδίων, ενώ ο βουλευτής είχε συνομιλία και με τους επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, ώστε να μην επέμβουν. Παράλληλα είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο, εκπρόσωποι σωματείων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, οι πρόεδροι των εργατικών κέντρων Πρέβεζας και Λευκάδας, μέλη του ΠΑΜΕ, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θάνος Μωραϊτης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου κ.α.


Όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό αλλά και στα βίντεο του PrevezaToday.grυπήρχαν στιγμές που η ένταση ήταν στο κόκκινο καθώς για περίπου ένα τέταρτο η αστυνομία προσπαθούσε να απωθήσει τους απολυμένους και τους συγκεντρωμένους οι οποίοι με τη σειρά τους προσπάθησαν να κρατήσουν τις θέσεις τους, ευτυχώς με παρεμβάσεις των ψυχραιμότερων η κατάσταση εκτονώθηκε με μερικούς μικροτραυματισμούς συγκεντρωμένων και ενός αστυνομικού.

Τελικά απομακρύνθηκαν οι απολυμένοι υπάλληλοι χωρίς προσαγωγές αλλά τονίζοντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Από το απόγευμα το νέο προσωπικό ανέλαβε κανονικά τα καθήκοντά του στα διόδια του Ακτίου.

Δείτε τα βίντεο:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ