2015-01-06 10:14:04
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΡΟΛΑΝΤΟ
Την Τετάρτη θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα σε Πόρτο και Γιουβέντους για τη μετακόμιση του Ρολάντο στο Τορίνο, με κάποιες λεπτομέρειες να απομένουν για να τελειώσει η μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ, που απασχόλησε και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, όταν και έχει προγραμματιστεί το τελικό ραντεβού με τους ιθύνοντες της ομάδας του Οπόρτο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο ομάδες έχουν ακόμη να λύσουν μία διαφορά για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, με τη "βέκια σινιόρα" να θέλει τον παίκτη ως δανεικό με 500 χιλιάδες ευρώ μπροστά και 4,5 εκατομμύρια οψιόν αγοράς και την Πόρτο να επιθυμεί την ενεργοποίηση της οψιόν να είναι υποχρεωτική.

Ωστόσο, η επιθυμία του παίκτη να παίξει στο Τορίνο φαίνεται πως θα λύσει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ρολάντο θα γίνει παίκτης της Γιουβέντους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ