2015-01-06 12:57:32
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Αναστάτωση στο Bασιλικό παλάτι...Ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα Χάρι; [photos]
Eχει ακουστεί και συζητηθεί πολλές φορές... (Το 2003 η εφημερίδα News Of the World είχε κλέψει μια τρίχα απ’ το κεφάλι του Πρίγκιπα Χάρι και ισχυρίστηκε πως είχε κάνει τεστ DNA για να βρει αν ο Hewitt ήταν ο πατέρας του. Λέγεται πως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.)

 

Τώρα όμως ο λοχαγός του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, σύντροφος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα για πολλά χρόνια, αποκάλυψε ότι η σχέση τους στην πραγματικότητα είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είχαν και οι δύο παραδεχτεί δημοσίως – και συγκεκριμένα τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν τη γέννηση του Χάρι. Την αποκάλυψη την έκανε στον συγγραφέα ενός νέου θεατρικού έργου που ανεβαίνει στο West End του Λονδίνου. Το έργο ‘Truth, Lies, Diana’ βασίζεται στην αφήγηση του ίδιου του Χιούιτ, ο οποίος έδωσε και την άδειά του στον Jon Conway να χτίσει την πλοκή του έργου.

Ο Τζέιμς Χιούιτ πάντως δεν ισχυρίζεται ανοιχτά πως είναι ο πατέρας του Χάρι (αν και αναγνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες, και στα κόκκινα μαλλιά και στα χαρακτηριστικά του προσώπου), απλώς τονίζει πως η σχέση του με την Νταϊάνα είχε όντως ξεκινήσει πριν αυτή μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της. “Αυτή είναι η άβολη αλήθεια”, συμπληρώνει. Η ομοιότητα είναι όντως εντυπωσιακή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ