2015-01-06 16:00:20
Φωτογραφία για ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ : ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Στη στήριξη και την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λαμία στάθηκε ο Νίκος Σμαραγδής, με τον 33χρονο κεντρικό να τονίζει πως ο Θρύλος δεν πρέπει να χαλαρώνει σε κανένα σημείο του ματς.

Αρχικά τόνισε: "Καταρχήν να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά και ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί, γιατί αυτός είναι ο βασικός μας αντίπαλος. Σίγουρα κλείσαμε τον πρώτο γύρο με 11 στα 11, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και όλα κρίνονται στο τέλος".

Στη συνέχεια ο κεντρικός των ερυθρόλευκων ανέφερε: "Έχουμε δείξει καλή εικόνα και να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια για να πάρουμε στο τέλος τους τίτλους που θέλουμε. Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε. Χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα στο 3ο σετ και αυτό έδωσε το δικαίωμα στη Λαμία να το διεκδικήσει αλλά έστω και δύσκολα καταφέραμε και το πήραμε. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό".

Καταλήγοντας ο Νίκος Σμαραγδής στάθηκε στην "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Θρύλου στις εξέδρες: "Η παρουσία του κόσμου ήταν εκπληκτική. Πραγματικά μας έδωσε την αίσθηση ότι παίζαμε στην έδρα μας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εποχή Κάλας στον Άρη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εποχή Κάλας στον Άρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ