2015-01-06 20:29:04
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ
Ο Διαμαντάκος δείχνει να έχει το πάνω χέρι για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φωστήρα.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί για το ματς Κυπέλλου με πολλές αλλαγές, αναγκαστικές και μη! Κατ' αρχήν δεν θα είναι στον πάγκο του ο Μίτσελ και στη θέση του για το ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης

Μία πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1 θα είναι με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, τον Σαλίνο δεξί μπακ, τον Γιαννούλη αριστερό και τους Αυλωνίτη και Σιόβα στόπερ. Εάν ο Σιόβας δεν είναι στο 100% καθώς είχε χτυπήσει στον αγώνα με τον Πλατανιά θα ξεκινήσει ο Βούρος. Μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς θα είναι ο Μπουχαλάκης με τον Σαλιάκα με την τριάδα πίσω από τον Διαμαντάκο να απαρτίζεται από τους Φορτούνη, Κασάμι και Ντοσεβί.

Ο Διαμαντάκος, δείχνει να είναι το φαβορί σε σχέση με τον Μπενίτες για την επίθεση των ερυθρόλευκων.

Από τους υπόλοιπους παίκτες ο Ιμπραϊμ που μπήκε πρώτη φορά στην αποστολή, λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής παίζοντας ως αλλαγή. Πάντως από όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στους εκλεκτούς για το ματς με τον Φωστήρα είναι ο μόνος καθαρόαιμος αμυντικός χαφ.

Να θυμίσουμε η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκαζαριάν, Τσιμίκας, Διαμαντάκος, Σαλιάκας, Βέργος, Αμπντελσαλάμ Ιμπραϊμ, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Γιαννούλης και Σαλίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ