2015-01-07 20:33:02
Φωτογραφία για Νέα δημοσκόπηση: Στο 2% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
Ο χρόνος για τις κάλπες μετράει αντίστροφα και η διαφορά ανάμεσα σε κυβέρνηση και... αξιωματική αντιπολίτευση μειώνεται στο 2%, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της ΒΕΡΓΙΝΑ Tv που διενήργησε η εταιρεία INTERVIEW.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ από 27,4% - ποσοστό που συγκέντρωνε στη δημοσκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας- πλέον βρίσκεται στο 27,1%. Η ΝΔ βρίσκεται στο 25,1%, ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται Το Ποτάμι με 6,3%. Ακολουθούν η Χ.Α με 5,7%, το ΚΚΕ με 4,6%, το ΠΑΣΟΚ με 3,6%, το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου με 2,1%, οι ΑΝΕΛ με 1,7% και η ΔΗΜΑΡ με 0,2%.

Παράλληλα, το 53% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται ως ρεαλιστικό το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε βλέπει ρεαλιστική τη θέση του για τέλος της λιτότητας και των μνημονίων σε ποσοστό 59%.

Ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε ποσοστό 41% έναντι 29% που προτιμούν τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 41% ακόμη των πολιτών που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση εκτιμούν πως ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα με τους δανειστές μας.

Μάχη ψήφο-ψήφο στο ΠΑΣΟΚ

Σε πολιτικό...θρίλερ εξελίσσεται η διεκδίκηση της ψήφου από το ΠΑΣΟΚ , το οποίο μειώνει τα ποσοστά του σε σύγκριση με προηγούμενη δημοσκόπηση στο 3,6% . Αντίθετα το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που εμφανίζεται για πρώτη φορά δημοσκοπικά αγγίζει το 2.1% αντλώντας ψήφους από την ίδια με το ΠΑΣΟΚ «δεξαμενή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ