2015-01-08 00:37:08
Φωτογραφία για Αχαΐα: Στον Εισαγγελέα ο 26χρονος που είχε στήσει «καρτέρι» με καραμπίνα για να πυροβολήσει 45χρονο
Συνελήφθη τελικά το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι του στη Μιτόπολη Αχαΐας... ο 26χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείτο από χθες το βράδυ από τις Αστυνομικές Αρχές καθώς απειλούσε να πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα 45χρονο συγχωριανό του με τον οποίο και είχαν τσακωθεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, πριν από λίγες ημέρες ο δράστης και το παρ’ ολίγον θύμα είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες, με βωμολοχίες και παραλίγο να πιαστούν και στα χέρια, όμως τελικά αυτό απεφεύχθη.

Προχθές το βράδυ ο νεαρός και αφού πρώτα, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με πηγές, τσακώθηκε στο σπίτι με την οικογένεια του, άρπαξε την καραμπίνα του ιερέα πατέρα του και βγήκε με στόχο να εντοπίσει και να πυροβολήσει τον 45χρονο που του είχε βρίσει, όπως υποστήριζε, τους γονείς.

Πήρε λοιπόν το όπλο και στήθηκε σε σημείο – διασταύρωση της περιοχής και περίμενε τον άνδρα να φανεί. Ο 45χρονος που βρισκόταν στο καφενείο με τις δύο μικρές κόρες του ενημερώθηκε από μέλος της οικογένειας του δράστη για το «καρτέρι» που του είχε στησει ο δράστης.


Έτσι ενημέρωσε την Αστυνομία και άμεσα άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας μαζί με δυνάμεις της ΟΠΚΕ, κατέφθασαν στο χωριό και άρχισαν να τον αναζητούν.

Τελικά ο δράστης εντοπίστηκε σήμερα το πρωί μόλις έφθασε στο σπίτι του, χωρίς το όπλο το οποίο είχε αφήσει στην οικία των γονιών του και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του νόμου περί όπλων και της απειλής, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει παρά μόνο να τον εκφοβίσει.

Να σημειωθεί πως όπως καταγγέλλουν συγχωριανοί του ο συγκεκριμένος, που είναι γιος ιερέα, απασχολεί κατά καιρούς το χωριό με φασαρίες και τσακωμούς, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί την καραμπίνα για εκφοβισμό.

Κωνσταντίνα Τσιάμη
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ