2015-01-08 10:15:06
Φωτογραφία για Μειώνονται τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ – Στο δρόμο για τη Βουλή το κόμμα Παπανδρέου... [photos]
Μειώνονται τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη... Από 27,4% -στη δημοσκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας- ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,1% στη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της ΒΕΡΓΙΝΑTV που διενήργησε η εταιρεία INTERVIEW και παρουσιάστηκαν κατ’ αποκλειστικότητα την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου (21.00) στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου και της Άννας Τσίμου «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» Την ίδια ώρα το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου συγκεντρώνει στην πρώτη δημοσκοπική εμφάνισή του 2,1%

Η ΝΔ μειώνει τη διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ στο 2,0% , ενώ σύμφωνα με τα συμπεράσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης το 53% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται ως ρεαλιστικό το οικονομικό πρόγραμμα τουΣΥΡΙΖΑ ούτε βλέπει ρεαλιστική τη θέση του για τέλος της λιτότητας και των μνημονίων σε ποσοστό 59%.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε ποσοστό 41% έναντι 29%που προτιμούν τον Αλέξη Τσίπρα. Το 41% ακόμη των πολιτών που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση εκτιμούν πως ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα με τους δανειστές μας.


Μάχη ψήφο-ψήφο στο ΠΑΣΟΚ

Σε πολιτικό…θρίλερ εξελίσσεται η διεκδίκηση της ψήφου από το ΠΑΣΟΚ , το οποίο μειώνει τα ποσοστά του σε σύγκριση με προηγούμενη δημοσκόπηση στο 3,6% . Αντίθετα το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέουπου εμφανίζεται για πρώτη φορά δημοσκοπικά αγγίζει το 2.1% αντλώντας ψήφους από την ίδια με τοΠΑΣΟΚ «δεξαμενή»

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης:

ΣΥΡΙΖΑ 27,1%ΝΔ 25,1%ΠΟΤΑΜΙ 6,3%Χ.Α 5,7%ΚΚΕ 4,6%ΠΑΣΟΚ 3,6%ΚΙΔΗΣΟ 2,1%ΑΝΕΛ 1,7%ΔΗΜΑΡ 0,2%
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ