2015-01-08 13:15:15
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «2Χ2» ΣΤΟ ΤΟΡ-16 ΚΑΙ ΤΟ... ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ) τη ρεβάνς απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο από την οποία έχασε δυο φορές πέρσι και παράλληλα να κάνει το 2/2 στο Top 16, «χτίζοντας» πάνω στη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας στη Μάλαγα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπρεντ Πέτγουεϊ, που έχει ενοχλήσεις στη μέση. Αν δεν τα καταφέρει, ο Ολυμπιακός θα απομείνει μόνο με τον Πρίντεζη στο «4» και θα καταφύγει αναγκαστικά σε σχήμα με δύο ψηλούς ή με κάποιον εκ των Λοτζέσκι ή Ντάρντεν στο «4».

Εκτός είναι σίγουρα ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έρχονται μεν σαν πρωτοπόροι στην ιταλική λίγκα και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο η συντριβή στην πρεμιέρα από τη Νίζνι έχει προκαλέσει... αναστάτωση στην ομάδα, που στον πρώτο γύρο νίκησε μακριά από την έδρα της μόνο την Μπάγερν και την Τουρόβ, αλλά έχασε στο νήμα από Μπαρτσελόνα και «Φενέρ» (όμως διασύρθηκε με 90-63 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ).


Με όπλο την άμυνά τους και παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο τους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του θεωρούν πως θα μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση της Αρμάνι Μιλάνο, που είναι δυνατός αντίπαλος και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.

Εκτός απο το "2Χ2" στο ΤΟΡ-16, μετά το ιδανικό τους ξεκίνημα στη Μάλαγα, οι ερυθρόλευκοι θέλουν και την έκτη εντός έδρας νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους στο ΣΕΦ στη φετινή Ευρωλίγκα. 

Αξίζει να τονιστεί πως η Αρμάνι είναι η τελευταία ομάδα που κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το φαληρικό στάδιο, πέρυσι για τη φάση των «16». Από τότε ο Ολυμπιακός μετράει εννέα διαδοχικές εντός έδρας νίκες και θέλει φυσικά να τις αυξήσει στο μέγιστο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Έντι Βιατόρ (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ