2015-01-08 13:27:43
Φωτογραφία για Η HP παρουσίασε τα Pavilion Mini και Stream Mini
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2015 που διεξάγεται στο Λας Βέγκας, η Hewlett Packard παρουσίασε δύο νέα λιλιπούτεια desktop PCs, χαμηλού κόστους και υψηλών επιδόσεων. Πρόκειται για τα HP Pavilion Mini και HP Stream Mini τα οποία είναι αρκετά μικρά ώστε να χωρούν στην παλάμη του χεριού ενός ενήλικα και μοιάζουν αρκετά με τις συσκευές set-top-box. Παρά τις εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις πρόκειται για πλήρως λειτουργικά desktop συστήματα που τρέχουν τα Windows 8.1 της Microsoft. Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών το HP Pavilion Mini θεωρείται καλύτερο «εξοπλισμένο» μιας και διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB, συνολική μνήμη RAM που φτάνει τα 8GB και επεξεργαστή έως Intel Core i3.

Πλήρες θα πρέπει να θεωρείται και το πακέτο δυνατοτήτων διασύνδεσης, με υποδοχές DisplayPort και HDMI καθώς επίσης και ικανότητα υποστήριξης ταυτόχρονης σύνδεσης σε πολλαπλές οθόνες. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth και WiFi
. Το HP Stream Mini αποτελεί μέρος της νέας σειράς προϊόντων Stream της εταιρείας και ενσωματώνει σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας 32GB σε συνδυασμό με 200GB αποθηκευτικού χώρου στο Microsoft OneDrive και μνήμη RAM μεγέθους 2GB. Το εν λόγω σύστημα προορίζεται για χρήστες με μεγαλύτερες διαδικτυακές ανάγκες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις για τοπική αποθήκευση δεδομένων. Η τιμή του HP Stream Mini θα ξεκινά από τα 180 δολάρια, ενώ του HP Pavilion Mini θα ξεκινά από τα 320 δολάρια. Η διάθεση και των δύο μοντέλων θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Ιανουαρίου.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ