2015-01-08 15:20:09
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ... ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΕΪΡΑ!
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, μίλησε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε πως αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες μέσα στην ομάδα, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα δήλωσε πως η αλλαγή προπονητή ήταν μια συνειδητή απόφαση.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Για μας ήταν μία συνειδητή απόφαση η αλλαγή προπονητή. Δεν έγινε μέσα σε μία μέρα, ήταν κάτι το οποίο το λάβαμε πολύ σοβαρά υπόψη μας και αποφασίσαμε να γίνει η αλλαγή αυτή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τον Ολυμπιακό στο τέλος της περιόδου πρωταθλητή. Καθώς επίσης όταν μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός έχει προϋπολογισμό πολύ μεγάλο, αν μη τι άλλο όταν παίζουμε στο γήπεδο μας, δεν πρέπει ούτε να αγχωνόμαστε, ούτε να προσπαθούμε για ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό να έρχεται με μεγάλη δυσκολία ή να μην έρχεται», είπε αρχικά και συνέχισε:


«Ήταν ανάγκη να γίνει η αλλαγή, γιατί ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμα πιο δύσκολος και θα πρέπει με κάθε τρόπο η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Η επιλογή του νέου προπονητή έγινε με τα κριτήρια που πρέπει για έναν προπονητή που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό σε κρίσιμη περίοδο. Χρειαζόμασταν έναν προπονητή-νικητή. Ο Βίτορ στη χώρα του δεν είχε άλλες επιλογές από το να κερδίζει. Ξέρει τι σημαίνει πίεση, το έχει πράξει με επιτυχία. Στο ρόστερ της Πόρτο υπήρχαν πολλοί, μεγάλοι παίκτες που τους διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που πρέπει να κάνουμε υπόψη μας για το καλό του Ολυμπιακού. Να μπορεί υπό πίεση να παίρνει τις σωστότερες αποφάσεις. Όλα αυτά τα κριτήρια καλύπτονται από τον Βίτορ Περέιρα. Σε ένα μικρό χρονικό διάστημα θα είναι ξανά πρώτος, ο Ολυμπιακός στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είναι πρωταθλητής».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ