2015-01-09 11:51:34
Φωτογραφία για Κατέπλευσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς στο Κατάκολο
Η νέα χρονιά για τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο ξεκίνησε με την άφιξη του πρώτου για το 2015, το πρωί της Τετάρτης. Το MSC Sinfonia πραγματοποιεί το τελευταίο ταξίδι του πριν οδηγηθεί στα ναυπηγία για να ανακατασκευαστεί και να επιστρέψει στη Μεσόγειο περίπου σε τρεις μήνες.

Η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είχε ετοιμάσει μια ξεχωριστή υποδοχή για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν, ωστόσο μετά τη ναυτική τραγωδία με το Norman Atlantic στην Αδριατική, οι εκδηλώσεις ματαιώθηκαν. Αντ’ αυτού, αντιπροσωπία από τις λιμενικές αρχές του Κατακόλου, τον αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σάκη Αντωνόπουλο και τον ναυτιλιακό πράκτορα Παναγιώτη Φάκλαρη και δημοσιογράφοι από την Ηλεία επισκέφθηκαν το πλοίο, συνομίλησαν με τον πλοίαρχο του και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύντομη ξενάγηση στους χώρους του. Το MSC Sinfonia αν και είναι ένα πλοίο 12ετίας διατηρεί ένα πολύ υψηλό επίπεδο αισθητικής, πολυτέλειας και άνεσης που προσφέρει στους επιβάτες του.


Όπως τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος, το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά για την κρουαζιέρα στο Κατάκολο με περισσότερες αφίξεις από την περσινή σεζόν. Με την ολοκλήρωση των λιμενικών έργων, πλέον το Κατάκολο ενισχύει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα του στο χώρο της κρουαζιέρας. «Καλωσορίσαμε στο λιμάνι μας το MSC Sinfonia, που είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έφτασε στο λιμάνι μας για τη νέα χρονιά. Έγινε μια σεμνή τελετή και ελπίζουμε να έκανε καλό «ποδαρικό» για το λιμάνι μας. Είχαμε προγραμματίσει με το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, για γιορτάσουμε την έλευση του πρώτου πλοίου διαφορετικά, με τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και άλλες εκδηλώσεις, αλλά το πρόσφατο ναυτικό ατύχημα βόρεια της Κέρκυρας δεν μας το επιτρέπει. Δεν το θεωρήσαμε σωστό να γιορτάζουμε εμείς και κάποιοι να είναι αγνοούμενοι ή να έχουν «φύγει». Η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από πέρυσι στην κρουαζιέρα, είναι ευοίωνα τα μηνύματα που έχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνόπουλος.

Πηγή:i lialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ