2015-01-09 20:37:17
Φωτογραφία για ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Η ΞΑΝΘΗ
Μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στη Ξάνθη έστρεψαν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη επί της Ζακύνθου (3-1) έφερε και την πρόκριση για τη Ξάνθη στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τους ακρίτες, αφού μπροστά υπάρχει το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους για την εξ' αναβολής 11η αγωνιστική.

Ενόψει αυτού ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Γουάλας, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, αυτή περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες βασικοί και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Έτσι, η... μίνι προετοιμασία της Ξάνθης θα ολοκληρωθεί αύριο με νέα προπόνηση, με το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ, Αντόνιο Γκχόμσι επέλεξε το Νο3, ενώ η ΠΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (11/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Όσοι φίλαθλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν έχουν κάρτα διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής στη Θύρα Γ1, μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 € για τους ενήλικες και 10 € το παιδικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ