2015-01-10 06:52:08
Φωτογραφία για Νίλοφ για την τραγωδία στο Παρίσι: 'Aφησαν τον δαίμονα να βγει από το κρησφύγετό του
Ο επικεφαλής της Επιτροπής σε θέματα των κοινωνικών οργανισμών και θρησκευτικών οργανώσεων της... Κρατικής Ντούμας της Ρωσίας Γιαροσλάβ Νίλοφ, μίλησε για την τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι

"Αυτή η κατάσταση για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει την ορθότητα της έκφρασης, ότι άφησαν το "δαίμονα να βγει από το κρησφύγετό του ", εννοώ την εμφάνιση της οργάνωσης που ονομάζεται Ισλαμικό Κράτος", είπε ο βουλευτής στο πρακτορείο «Interfax»".

Εξέφρασε την εντύπωσή του ότι "τα δυτικά ΜΜΕ τα οποία πολλές φορές έχουν αντιμετωπίσει τις εμφανίσεις της ριζοσπαστικής θρησκευτικότητας που συνδυάζεται με παραβάσεις της νομοθεσίας, τη χρήση σωματικής βίας, συνεχίζουν στις σελίδες τους να δημοσιεύουν συγκεκριμένου είδους υλικό, ενώ εκ των προτέρων αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο αυτό μπορούν να προκαλέσουν την κατάσταση που έγινε ".

Ο Γιαροσλάβ Νίλοφ δεν απέκλεισε "ότι αυτό το γεγονός έγινε λόγος για τέτοιου είδους τραγωδία, ως αποτέλεσμα της οποίας σκοτώθηκαν άνθρωποι οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα δεν είχαν καμία σχέση με τη γελοιογραφία αυτή ή, πιθανόν, κατηγόρησαν την εμφάνισή της ".

Ο βουλευτής επισήμανε ότι το συμβάν "για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει την ορθότητα των αποφάσεων της Κρατικής Ντούμας, πιο συγκεκριμένα την εισαγωγή της ποινικής ευθύνης για δημόσιες πράξεις που τελέστηκαν με σκοπό την προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων ". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ