2015-01-10 09:36:17
Φωτογραφία για Toshiba Satellite Click Mini 2-in-1: Ο υβριδικός που προσαρμόζεται.
Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα μία νέα υβριδική συσκευή – τον Satellite Click Mini. Μια οικονομική 22.6 cm (8.9”) συσκευή, συμπαγή για έξτρα φορητότητα και έτοιμη για διπλό ρόλο – αφού μεταμορφώνεται από πλήρης λειτουργικός φορητός υπολογιστής με Windows 8.1 Update σε tablet με το πάτημα ενός κουμπιού – περιορίζοντας την ανάγκη να κουβαλάτε πολλαπλές συσκευές. 

Ιδανικός για χρήστες Windows που θέλουν να κάνουν περισσότερα εν κινήσει, σαν πρώτη λειτουργική συσκευή για παιδιά, ή για σπουδαστές που αναζητούν το καλύτερο, ο Satellite Click Mini προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας μεγάλης μερίδας καταναλωτών. 

Ο κ. Sandor van der Ham, Vice President, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, της Toshiba Europe GmbH, τονίζει χαρακτηριστικά: «Με τον Satellite Click Mini, διευρύνουμε την κατηγορία των υβριδικών περαιτέρω λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, ενώ παράλληλα αυξάνουμε τις επιλογές συσκευών για τους καταναλωτές για να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές ανάγκες τους. Οι χρήστες σήμερα θέλουν να μπορούν να καταναλώσουν, δημιουργήσουν ή μοιραστούν περιεχόμενο όπου βρίσκονται , γι’ αυτό δεν είναι πρακτικό να διαθέτουν από μία συσκευή ανάλογα με τη χρήση. Ο Satellite Click Mini προσφέρει την ελευθερία να κάνουν τα πάντα όπου και να βρίσκονται»


Μικρή συσκευή, μεγάλη ψυχαγωγία

Ο 22.6 cm (8.9”) Satellite Click Mini ζυγίζει μόλις 470 g , και έχει πάχος 9.8 mm σε tablet mode – ή 999 g2 και 19.9 mm με το πληκτρολόγιο – αποτελώντας μία εξαιρετικά συμπαγή φορητή συσκευή. 

Η οθόνη πάνω από Full HD (1920 x 1200) προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία θέασης, ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες και να βλέπετε φωτογραφίες. Παράλληλα η φωτεινή IPS οθόνη προσφέρει διερυμένη γωνία θέασης για μεγαλύτερη ευελιξία, όταν παρακολουθούν την οθόνη περισσότερα από ένα άτομα.   

Εκτός από την απόλαυση μιας βαθιάς εμπειρίας προβολής, οι χρήστες μπορούν να βυθιστούν στον κρυστάλλινο ήχο. 

Ο Satellite Click Mini διαθέτει πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία για καθαρότερο ήχο που τελειοποιείται με Dolby® Digital Plus™. Αυτή η προσθήκη στον ήχο εγγυάται ότι κάθε νότα και ήχος ακούγεται ιδανικά, καθώς και premium ποιότητας ήχο με βάθος και ένταση για soundtracks, μουσικές, παιχνίδια και βίντεο.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ