2015-01-10 14:12:26
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ
Ο ρεπόρτερ του «TuttoMercatoWeb», Μάρκο Κοντέριο, ο οποίος αποκάλυψε την πρόταση του Ολυμπιακού στον Μάριο Μπαλοτέλι εξηγεί στο "gazzetta.gr" τι ακριβώς συνέβη.

Αναλυτικά Μία ιστορία που ξεκίνησε σχεδόν ως ανέκδοτο, εξελίχθηκε σε πρόβλεψη αμερικάνικης ιστοσελίδας και έφτασε εσχάτως στο σημείο να απασχολεί μεγάλα διεθνή δίκτυα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Μάρκο Κοντέριο ήταν εκείνος που... «άναψε φωτιές» αποκαλύπτοντας στο «Tutto Mercato Web» πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στον Μάριο Μπαλοτέλι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ έδωσε μάλιστα και... περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η ιστορία είναι πραγματική. Όλοι γνωρίζουν την εμπλοκή του Μίνο Ραϊόλα στον Ολυμπιακό. Μου επιβεβαίωσαν από τον σύλλογο (Ολυμπιακό) πως πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπαλοτέλι.

Δεν νομίζω ωστόσο πως ο Μπαλοτέλι θα ήθελε να παίξει στην Ελλάδα. Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού όμως κατά την άποψη μου η απάντηση του θα είναι αρνητική.


Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του. Ο Περέιρα εξέφρασε τον προβληματισμό του για το τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό ο Μπαλοτέλι.

Η πρόταση είναι τεράστια όμως θεωρώ πως δεν θα γίνει πράξη. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ο Μπαλοτέλι απ'όσο γνωρίζω προτιμά να μείνει στην Premier League η να αγωνιστεί σε άλλο κορυφαίο πρωτάθλημα από το να έρθει στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του Ιταλού ρεπόρτερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ