2015-01-10 18:27:20
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ... ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΝΤΝΙΠΡΟ
Στις 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο για τη φάση των 32 του Europa League και επειδή το ουκρανικό πρωτάθλημα δεν θα έχει ξεκινήσει ακόμα, στην Ντνίπρο έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις δύο αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους.

Πιο συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπικού, θα ταξιδέψει έως τα ΗΑΕ αύριο και θα καθίσει εκεί έως τις 22 του μηνός. Στις 18 θα αντιμετωπίσει τη Μέλμπουρν Σίτι, ενώ από τις 26 έως τις 6 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στην Ισπανία.

Εκεί η Ντνίπρο θα δώσει μια σειρά φιλικών αγώνων, με την αρχή να γίνεται στις 27 Ιανουαρίου κόντρα στην Λέκια Γκντανσκ. Στις 29 θα αναμετρηθεί με την Σάμσουνγκ από την Κορέα, ενώ στις 31 με τη Ριέκα. Στις 2 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την Άστρα και στις 4 τη Λουντογκόρετς. Δύο ημέρες μετά, θα αντιμετωπίσει τη Λέγκια.

Από εκεί και πέρα, στις 10/02 θα ταξιδέψει στην Τουρκία, όπου θα μείνει έως τις 17 του μηνός, καθώς στις 18 θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά θα πάει ξανά στην Τουρκία στις 21/02, πριν έρθει για να αντιμετωπίσει το Θρύλο στις 26 στο Καραϊσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ