2015-01-10 23:32:26
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ
Χαρούμενος με την εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καζάζης μετά την άνετη νίκη επί του Παμβοχαϊκού.

«Στο πρώτο σετ μας πίεσαν από το σερβίς. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ποιότητα στην υποδοχή και πήγαμε οριακά. Δείξαμε πιο συγκεντρωμένοι προς το τέλος του σετ. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε πρόβλημα. Κλείσαμε τον διαγώνιο και τον ακραίο και ήρθε φυσιολογικά η νίκη. Είχαμε καλή εικόνα, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας.

Δεν είναι αυτοσκοπός το αήττητο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να ανεβάζουμε την απόδοσή μας. Το καταφέραμε σήμερα, αντέξαμε και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ καλά και συνεχίζουμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο βασικός αντίπαλός μας, χωρίς να υποτιμώ την Αλεξανδρούπολη. Έχει προβλήματα με την αλλαγή πασαδόρου, μπορεί να τους βγει σε καλό, δεν το ξέρω.

Δεν είναι κομβικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Απλώς εκεί θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα για την πρώτη θέση, έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε και πιστεύω να το κάνουμε.

Έχουμε πολλές μετακινήσεις αυτή την περίοδο. Έρχεται το Final 4 του Λιγκ Καπ. Προσπαθούμε να υπάρχει ρυθμός και να έχουν παιχνίδια όλα τα παιδιά», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ