2015-01-11 00:44:17
Φωτογραφία για ΛΑΦΑΓΙΕΤ : ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!
Για τη νίκη επί της Αρμάνι, αλλά και γενικότερα την εικόνα του Ολυμπιακού στο Top 16 μίλησε ο Λαφαγιέτ στον «Γαύρο», σημειώνοντας από εκεί και πέρα πως η ομάδα χρειάζεται και άλλη δουλειά.

Μπορεί λοιπόν ο Ολυμπιακός να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά σύμφωνα με τον Λαφαγιέτ, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Για εμάς ήταν ένα καλό παιχνίδι. Τη νίκη, όμως, την κρατάμε περισσότερο στα… αποδυτήρια. Ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι», τόνισε ο Λαφαγιέτ και συνέχισε για το Top 16. 

«Επειδή είναι μόνο δύο νίκες. Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο Top 16 και έχουμε πάρα πολλά ματς ακόμα να δώσουμε», για να δώσει το δικό του στίγμα αναφορικά με το «κλειδί» στην επικράτηση του Θρύλου υποστηρίζοντας πως 

«Εμείς από το ξεκίνημα μείναμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και συνεχίζουμε να τον ασπαζόμαστε και να κοιτάμε μόνο αυτόν».

Ποια ήταν η άποψή του για την προσωπική του απόδοση με την Αρμάνι Μιλάνο; «Για μένα ήταν ένα καλό παιχνίδι που απλά βγήκαν τα σουτ μου. Και να μην έμπαιναν, μου φτάνει που κάναμε ένα καλό ματς και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό μετράει εξάλλου», είπε ο Λαφαγιέτ για να σχολιάσει τον τρόπο που κατάφερε ο Ολυμπιακός να καταφέρει μία τόσο άνετη επικράτηση λέγοντας πως 


«Γνωρίζαμε μέσω του σκάουτιγνκ ότι έχουν πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια, οι οποίοι είναι ικανοί στο ένας εναντίον ενός. Ξέραμε, λοιπόν, πως αν βρουν την ευκαιρία να μας επιτεθούν θα είχαμε πρόβλημα και γι’ αυτό θα έπρεπε να προστατέψουμε την… περιοχή μας. Και αυτό κάναμε».

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο Αρης στο ΣΕΦ και στη συνέχεια η Φενέρ στην Τουρκία. 

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τις δύο επόμενες μονομαχίες της ομάδας του, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι «Αρχικά να σου πω πως και οι δύο είναι σπουδαίες ομάδες. Ξέρουμε πως θα έρθει ο Αρης εδώ για να παίξει σκληρά και να κερδίσει ό,τι μπορεί. Οπότε πρώτα πρέπει να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με αυτούς και στη συνέχεια κοιτάμε τη Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρ είναι δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα όταν παίζει στην έδρα της και απέναντι στον κόσμο της. Διαθέτει φοβερούς σουτέρ από την περιφέρεια, πολύ καλούς παίκτες στη ρακέτα. Γενικότερα είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Οπότε το περιμένω ως ένα πολύ σκληρό ματς εκεί πέρα», για να καταλήξει αναφορικά με τον Γκάουντλακ της ομάδας της Πόλης λέγοντας ότι 

«Δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν πολύ δυνατοί γκαρντ στη Φενέρ, αλλά και ο Γκάουντλακ είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που θέλει προσοχή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ