2015-01-11 05:04:08
Φωτογραφία για Η μάχη των τηλεοπτικών σταθμών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου
Δύο εβδομάδες έμειναν για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ήδη τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια ετοιμάζονται για τη μάχη που θα δώσουν τις επόμενες μέρες. Φυσικά η μάχη θα κορυφωθεί τη μέρα των εκλογών, με τους διευθυντές ειδήσεων να έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Στις ευρωεκλογές οι τηλεθεατές έφεραν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης το Star στη διάρκεια του απογευματινού και βραδινού μαραθώνιου με 20% του συνόλου της τηλεθέασης, ενώ ακολούθησαν το Mega με 15,2%, ο Alpha με 14,4%, ο ΑΝΤ1 με 10,7%, ο ΣΚΑΙ με 6,6% και η ΝΕΡΙΤ με 6,4%.

Όπως γράφουν σήμερα τα «Παραπολιτικά», αναμφίβολα το δίδυμο της «σταρ» των ειδήσεων Έλλης Στάη με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, που θα συνδυαστεί με τον έγκυρο αναλυτή της MARC Θωμά Γεράκη, αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για το κανάλι.

Στο Star τον συντονισμό της εκλογικής βραδιάς θα έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου παρέα με τον εκλογικό αναλυτή Δημήτρη Μαύρο και την Μάρα Ζαχαρέα, όπως και όλους τους πολιτικούς συντάκτες του σταθμού.

Στον ΑΝΤ1, πρωταγωνίστρια της βραδιάς θα είναι η Μαρία Χούκλη, ενώ κύρος αναμένεται να δώσει και η παρουσία του Σταύρου Φαναρά από τη Metron Analysis.

Τέλος στο MEGA "έκλεισαν" τον Νίκο Ευαγγελάτο ενώ επέστρεψε και η Όλγα Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στέλνοντας την Μαρία Σαράφογλου στα δελτία του Σαββατοκύριακου. Έτσι για τη βραδιά των εκλογών οι δυο τους μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για το MEGA. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ