2015-01-11 19:46:09
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΠΡΕΠΕΙ» ΤΟΥ ΠΡΙΦΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Βασικό ζητούμενο για τον Άρη στον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι να αντέξει στην πίεση των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Προϋπόθεση για να είναι ο Άρης ανταγωνιστικός στο ΣΕΦ τη Δευτέρα απέναντι στους ερυθρόλευκους είναι, σύμφωνα με τον προπονητή του, να βγάλει ενέργεια και να αντέξει στην πίεση του αντιπάλου.

«Πρέπει να προσαρμοστούμε στην ένταση και στην ενέργεια και στις συνθήκες πίεσης που δημιουργεί ο αντίπαλος. Είναι ένα ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας, καθώς ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς καλούμαστε να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό μετά από μία αρκετά μεγάλη διακοπή. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην ένταση και στην ενέργεια, καθώς και στις συνθήκες πίεσης που δημιουργεί ο Ολυμπιακός, να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε οργανωμένοι στην επίθεση. Το τρανζίσιον παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι ένα από τα βασικά όπλα του και πρέπει να το ελέγξουμε. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ και πρέπει να είμαστε συνεπείς σε συγκεκριμένους παίκτες που είναι οι βασικοί δημιουργοί σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Σκοπός μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και κυρίως να βελτιώσουμε τομείς που αφορούν το δικό μας παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρινων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ