2015-01-12 10:36:42
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Δύσκολο ήταν τελικά το παιχνίδι των Παίδων του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τη νίκη για να διατηρηθούν με άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με τους Κρητικούς, που ήθελαν μεν και αυτοί το καλό αποτέλεσμα, αλλά για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους πιτσιρικάδες του Θρύλου, καθώς μόλις στο 4' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Μαργαρίτης σέντραρε από τα δεξιά και ο Τσιριγώτης έκανε το 1-0. Ο Εργοτέλης, όμως, ισοφάρισε στο 8' με τον Μαυροματίδη.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με εξαίρεση την τελευταία, εκεί όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο γκολ.

Συγκεκριμένα στο 80' ο Τσερκώνης εκτέλεσε φάουλ και ο Γαλούπης με κεφαλιά χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Να σημειωθεί πως οι δύο πρωταγωνιστές της φάσης είχαν περάσει στον αγώνα ως αλλαγές και λύτρωσαν πανηγυρικά τον Ολυμπιακό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 30 βαθμούς σε 11 αγώνες και διατήρησε τη διαφορά των πέντε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ζώτος (52' Χατζηπαπάς), Βοΐλης, Κατσούκης (69' Τσερκώνης), Σουράνης (52' Γαλούπης), Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης (75' Καριμπίδης), Παπαγγελής
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ