2015-01-12 17:22:41
Φωτογραφία για Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΩΝ. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Το μήνυμα του Podemos υπέρ του Αλ. Τσίπρα

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στη δεύτερη θέση τοποθετείται η καθηγήτρια Ράνια Αντωνοπούλου, στην τρίτη ο υπεύθυνος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, στην τέταρτη η απολυμένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αγλαΐα Κυρίτση και στην πέμπτη ο απόστρατος κ. Τόσκας. Στην τελευταία τιμητική θέση ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ Θ. Πελεγρίνης.

Όλη η λίστα:

Τσουκαλάς Κωνσταντίνος, Ακαδημαϊκός

Αντωνοπούλου Ράνια, Πανεπιστημιακή Ερευνήτρια

Σκουρλέτης Πάνος, Οικονομολόγος

Κυρίτση Αγλαΐα, Δημοσιογράφος

Τόσκας Νικόλαος, Στρατηγός εν αποστρατεία

Χριστοδουλοπούλου, Τασία Νομικός

Τσιρώνης Γιάννης, Χημικός

Φιλίνη Αννα, Αρχιτέκτων /Εικαστικός

Παπαδόπουλος Νίκος, Αγρότης

Γέρου Κάτια, Ηθοποιός


Αχτσιόγλου Έφη, Διδάκτωρ Ερευνήτρια

Πελεγρίνης Θεοδόσης, π. Πρύτανης ΕΚΠΑ

Το μήνυμα του Podemos υπέρ του Αλ. Τσίπρα

Τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ο επικεφαλής του αριστερού ισπανικού κόμματος Podemos. O Πάμπλο Ιγκλέσιας, σε μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, σημειώνει:

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο επιλογές στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, δύο υποψήφιοι: Ο υποψήφιος που ονομάζεται Άγκελα Μέρκελ και αντιπροσωπεύεται από κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία και ο Έλληνας υποψήφιος, το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν έναν  Έλληνα νέο Πρωθυπουργό για τη χώρα. Νομίζω ότι στο Νότο της Ευρώπης χρειαζόμαστε Πρωθυπουργούς που θα υπερασπίζονται και θα προστατεύουν την εθνική κυριαρχία».

Σημειώνεται πως το Podemos, που γεννήθηκε από το ισπανικό κίνημα των «Αγανακτισμένων», στις δημοσκοπήσεις καταλαμβάνει από την πρώτη έως την τρίτη θέση.

''The New Daily Mail''
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ