2015-01-12 21:15:21
Φωτογραφία για Κατατέθηκαν 1250 πινακίδες ΙΧ στην ΔΟΥ Αμαλιάδας
Κοσμοσυρροή, παρατηρήθηκε στην ΔΟΥ Αμαλιάδας μέχρι και την λήξη της προθεσμίας για την παράδοση πινακίδων για το 2014, από ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι το αρμόδιο τμήμα, παραλάμβανε δεκάδες πινακίδες, ενώ γίνονται και μεταβιβάσεις, με αποτέλεσμα το προσωπικό της Υπηρεσίας – η οποία έχει αποδεκατιστεί – να καταβάλλει έναν «αγώνα δρόμου» για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, όπου έληξε και η προθεσμία, είχαν κατατεθεί συνολικά περίπου 1.250 πινακίδες, από τις περιοχές των δήμων Ήλιδας, Πηνειού, Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Βουπρασίας. Αντιστοίχως το 2013 είχαν κατατεθεί στην Δ.Ο.Υ Αμαλιάδας 1865 πινακίδες, αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος από φέτος.

«Παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός, από τους ιδιοκτήτες οχημάτων που παρέδιδαν τις πινακίδες. Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, ωστόσο καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια για την εξυπηρέτηση του κόσμου και τελικώς τα καταφέραμε χωρίς να υπάρξουν προβλήματα », δήλωσε χθες στην εφ. «Πρωινή» η υπάλληλος της ΔΟΥ Αμαλιάδας στο τμήμα αυτοκινήτων κα Βικτωρία Κατσάπη.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ