2015-01-13 01:37:05
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΠΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ... ΣΤΟΠΕΡ ΑΜΕΣΑ!
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας και μετά τη συνάντηση που έγινε σήμερα στο Ρέντη... Στόπερ, εξτρέμ και... βλέπουμε δηλαδή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Η ηρεμία επανήλθε στον Ολυμπιακό με τη νίκη στην Ξάνθη και την πρώτη θέση στη βαθμολογία και στο προσκήνιο πλέον βρίσκονται οι συναντήσεις του Βίτορ Περέιρα με τον Πιερ Ισά και τον Γιάννη Βρέντζο, προκειμένου να καταλήξουν στους παίκτες που θα αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μια εικόνα για τη νέα του ομάδα, έκανε τρεις προπονήσεις, είδε στην Ξάνθη ποιοί μπορούν να ανταπεξέλθουν στα πλάνα του, ποιά είναι τα κενά και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για τις μεταγραφικές κινήσεις. Ο Περέιρα είναι σύμφωνος με την απόκτηση αρχικά ενός στόπερ και ενός εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί στο ρόστερ και ένας μεσοεπιθετικός, αν βρεθεί ο παίκτης που θα... κάνει τη διαφορά.

Τα ονόματα που έχουν ακουσθεί τον τελευταίο καιρό επί Μίτσελ, δόθηκαν στον Πορτογάλο τεχνικό και αναμένεται να προστεθούν και οι δικές του εισηγήσεις, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις.


Το όνομα του Αβράαμ Παπαδόπουλου είναι πάντα στα υπόψη, αν και στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο... ζεστοί για την επιστροφή του. Τόσο επειδή ο παίκτης δεσμεύεται με υψηλό συμβόλαιο από την Τραμπζσπορ, όσο και για τον τρόπο που άφησε την ομάδα, την περίοδο που υπήρχε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

O Περέιρα λοιπόν έχει τη λίστα με πέντε-έξι ονόματα, πρόσθεσε και ο ίδιος από την πλευρά του κάποια επιπλέον, αλλά θα ήταν παρακινδυνευμένο να αναφερθούν, γιατί ούτε στον Ολυμπιακό έχουν κατασταλάξει στους πιθανούς στόχους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί άμεσα ένας στόπερ, αργότερα ένας εξτρέμ που θα προστεθεί στους υπάρχοντες, και όταν κλείσουν οι... τρύπες σε αυτές τις θέσεις, θα κινηθούν και για ένα μεσοεπιθετικό, εφόσον κριθεί απαραίτητο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ