2015-01-14 16:24:05
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ... ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ!
Μετά το άκρως επιτυχημένο συλλαλητήριο του... ενός ευρώ στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ, (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), μετά το ακόμα πιο... πετυχημένο (το αποδυκνύει άλλωστε η... πορεία τους) παλαιότερα εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη, τώρα ετοιμάζουν συλλαλητήριο έξω από το ΑΣΕΑΔ αυτοί που είναι υπεράνω, ενώ με πλάγιους τρόπους αντικειμενικοί και μη προσπαθούν τόσες μέρες να τους πείσουν να αντιδράσουν για τον... χαμένο ιδρώτα τοων παικτών τους.

Φυσικά, δεν ήταν χαμένος ο ιδρώτας του Σκούνι Πεν επί Πηλοίδη, αλλά ξεχάσαμε, αυτός ο αγώνας και αυτό το πρωτάθλημα είχε κατακτηθεί στο... γήπεδο!  

 Ως γνήσια λοιπόν πρόβατα, κάποιοι από αυτούς θ'ανταποκριθούν και αύριο 15/1  (17:00)  αναμένεται να υπάρξει συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ, προκειμένου οι δικαστές να μην... εφαρμόσουν τους νόμους, στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό! 


Η απόφαση πάντως θα ανοίξει πολλές... πόρτες σε περίπτωση που είναι αθωωτική για τον Παναθηναϊκό, αφού όσοι τηρούσαν τις τιμωρίες τους σεβόμενοι τους νόμους και δεν πήγαιναν στο γήπεδο να δουν την ομάδα τους θα θεωρηθούν... μ@λ@%$%$, ενώ πλέον δε θα υπάρχει λόγος να υπάρχει και τέτοια... ποινή.

Εκτός πια και αν γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν οι δικαστές να αλλάξουν την απόφασή τους από τη μία στιγμή στην άλλη και όλα αυτά τα κάνουν για να έχουν να κλαίνε για κανένα... εξάμηνο ακόμη.

H... απόλαυση μέχρι το συλλαλητήριο θα είναι η προσπάθεια κάποιων ΜΜΕ να μαζέψουν κόσμο. Πάρτε θέσεις και απολαύστε τους το επόμενο 24ωρο. Αξίζει πραγματικά τον κόπο και "θ'ανοίξουν" πολλά μάτια...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ