2015-01-14 18:07:24
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για e-shop
Αγαπητό Tromaktiko,

Θα ήθελα να ενημερώσω και από εδώ τους... χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop.gr για την συμπεριφορά των υπαλλήλων του ώστε να γνωρίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ποια είναι αυτή.

Πρόσφατα έκανα 2 αγορές από εκεί και διαπίστωσα δυστυχώς την προχειρότητα τους προς την εξυπηρέτηση και την αδιαφορία τους προς τον πελάτη – καταναλωτή.

Το πρώτο περιστατικό το οποίο και δυστυχώς το θεώρησα μεμονωμένο, ήταν όταν στις 18-12-2014 έκανα μια μικρή παραγγελία για είδη υπολογιστή και παράδοση στον χώρο μου από το κατάστημα της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Αν και στις 20-12-2014 μου έστειλαν μήνυμα στο τηλέφωνο μου πως η παραγγελία μου είναι στο κατάστημα τους και θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά για την παράδοση της αυτό δεν έγινε ποτέ.

Χρειάστηκε να τους καλέσω εγώ 4 μέρες μετά στις 24-12-2014 και με ατελείωτες και άκαρπες αναμονές στα τηλέφωνα, με κλείσιμο των γραμμών τους και αναμονή ξανά από την αρχή - αφού λειτουργεί μόνο η γραμμή 1 από το τμήμα πωλήσεων - και πάντα με συνομιλίες μέσω του τηλεφωνικού κέντρου των Αθηνών, λέγοντας τους πως δεν είναι δυνατόν να περιμένω την επόμενη βδομάδα για να γίνει η παράδοση - αφού μεσολαβούν οι αργίες των Χριστουγέννων - αλλά ακόμα και έτσι να είναι θα έπρεπε να με έχουν ενημερώσει αυτοί και όχι να τους ψάχνω εγώ ακούγοντας την αποστομωτική απάντηση πως έχω δίκιο αλλά με έχουν ξεχάσει!

Λάθος μου αλλά δεν έδωσα μεγαλύτερη σημασία αν και μου έκανε τρομερή εντύπωση η προχειρότητα ενός καταστήματος που θέλει να θεωρείται νούμερο 1 και δέχτηκα τη συγνώμη τους αφού όπως είπαν θα μου έφερναν την παραγγελία την ίδια μέρα όπως κι έγινε.

Δεν μπορούσαν να το φέρουν 4 ολόκληρες ημέρες και ξαφνικά αφού τους ενόχλησα εγώ την έφεραν σε 4 ώρες τι να πεις
. Αλλά είπαμε με είχαν ξεχάσει.

Και ερχόμαστε στο δεύτερο περιστατικό και το πιο σοβαρό. Λίγες μέρες μετά στις 3-1-2015 έκανα άλλη παραγγελία για ένα φιλικό πρόσωπο κάποια είδη σπιτιού. Αν και τα βρήκα και αλλού θεώρησα πως το e-shop.gr είναι πιο αξιόπιστο από αυτούς και έκανα ξανά την παραγγελία εκεί και μάλιστα με κόστος ένα σοβαρό για τα σημερινά δεδομένα ποσό.

Έλαβα πάλι στις 5-1-2015 το γνωστό μήνυμα στο τηλέφωνο μου πως η παραγγελία μου είναι στο κατάστημα τους στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη και θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά για την παράδοση της και αυτό δεν έγινε ξανά ποτέ.

Στις 8-1-2015 και επειδή εγώ θα έπρεπε να ταξιδέψω τους πήρα τηλέφωνο για να με ενημερώσουν τι γίνεται με την παραγγελία αυτή. Μετά από 10 περίπου συνομιλίες και την γνωστή πλέον ταλαιπωρία αυτών με αναμονές, ενδιάμεσους τρίτους και εκτροπές με παρακάλεσαν αν μπορώ να περιμένω μέχρι την επόμενη μέρα και με ενημέρωσαν πως δεν θα κάνουν την ίδια μέρα την παράδοση γιατί δεν τους βολεύει αλλά θα έρθουν την επόμενη 9-1-2014 όποια ώρα θέλω εγώ για να μου παραδώσουν τα αντικείμενα αυτά.

Κλείσαμε λοιπόν ένα ραντεβού μεταξύ 12 με 2 αλλά όπως τους επεσήμανα εγώ ακυρώνω προγραμματισμένο ταξίδι για να τους περιμένω στο ραντεβού αυτό και τους παρακάλεσα να έρθουν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να φύγω αμέσως μετά. Φυσικά αφού με διαβεβαίωσαν πως δεν έχω λόγους να ανησυχώ για την συνέπεια τους κλείσαμε το τηλέφωνο.

Την επόμενη όμως ημέρα και αφού ο μαλ...ς εγώ τους περιμένω να έρθουν όχι μόνο δεν εμφανίστηκε κανένας από αυτούς αλλά δεν με ενημέρωσαν κιόλας γι αυτό. Με έγραψαν δηλαδή Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α δίχως να με πάρουνε καν τηλέφωνο.

Σε επικοινωνία που είχα αμέσως μετά μαζί τους με τα κεντρικά γραφεία τους μου είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα και πως θα με ενημερώσουν, ενώ εγώ τους απάντησα πως πέρα από τη συμπεριφορά τους η οποία είναι απαράδεκτη και καθόλου επαγγελματική και πως στο χώρο μου δεν θα είμαι άρα είναι αδύνατον τώρα να γίνει η παράδοση και πως πλέον δεν επιθυμώ ούτε τα πράγματα αυτά αλλά και ούτε να κάνω ξανά καμιά αγορά από αυτούς.

Σαν να μην είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά χθες το απόγευμα 13-1-2015 με καλούν από ένα άγνωστο κινητό και μου λένε γεια σας έχουμε μια παράδοση για εσάς από το e-shop.gr.

Χαχαχαχα είπατε τίποτα; Να σας παραδώσουμε τα πράγματα λέει ξέρετε αυτά για τα οποία είχαμε κλείσει ραντεβού 5 μέρες πριν και δεν ήρθαμε ποτέ.

Αν δεν είναι αυτό κοροϊδία και ερασιτεχνισμός τότε τι είναι; Και απορώ.

Ποία είναι άραγε, όχι η στάση αυτή την ξέρουμε ήδη, αλλά η επίσημη απάντηση του e-shop.gr για αυτές τις συμπεριφορές; Πως θα μας αποζημιώσει για την κοροϊδία και την ανικανότητα των υπαλλήλων του; Και αν τυχόν πει πως δεν είναι δικοί του οι υπάλληλοι αυτοί τότε γιατί εμείς συνομιλούμε με αυτούς στο όνομα του και μέσα από το δικό του τηλεφωνικό κέντρο; Πόσο ηλίθιους και κορόιδα μας θεωρεί εμάς τους καταναλωτές; Πότε και πως θα μας ζητήσει συγνώμη;

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ