2015-01-14 19:08:16
Φωτογραφία για Παραιτηθείς Δήμαρχος και Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ στο Δήμο του
Αγαπητό Tromaktiko,

Στο παρόν άρθρο υπάρχει μία καταγγελία... για τον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσφατα παραιτηθείς Δήμαρχο Σφακίων κ. Παύλο Πολάκη.

Στο βίντεο παρακάτω υπάρχει μία αναρτημένη δήλωση στο YouTube από συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, όπου δηλώνει ευθαρσώς ότι έχει μαύρο ταμείο στο Δήμο Σφακίων και αναφέρει τις πηγές εσόδων του μαύρου αυτού ταμείου.

Επίσης επισυνάπτω και μία φωτογραφία η οποία επίσης είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο (Google με αναζήτηση στο όνομα του εμφανίζεται στις εικόνες χαμηλά) και στην οποία ο κ. Πολάκης κρατάει πιστόλι (λέμε για την Χρυσή Αυγή ότι χρησιμοποιεί όπλα).

Το δημόσιο αυτό βίντεο δείχνει καθαρά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το ταμείο του Δήμου Σφακίων τα τελευταία 4 χρόνια.

Επίσης οι δηλώσεις του, οι οποίες κατά την ταπεινή μου άποψη αποτελούν ποινικό αδίκημα, δείχνουν το μέλλον, δείχνουν το σκεπτικό με το οποίο θα λειτουργήσει ο εν δυνάμει Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ένας άνθρωπος ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα για τα χημικά της Συρίας την ώρα που γειτονικός δήμος ρίχνει όλα τα απόβλητα απο τις τουαλέτες στην θάλασσα και βρομίζει τις ακτές του Δ. Σφακίων και με το θέμα αυτό δεν έδωσε καμία μάχη, δεν ασχολήθηκε καθόλου.


Ένα μικρό δείγμα της διαχείρισης του ως Δήμαρχος, είναι και οι δύο αποφάσεις από την "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", όπου για το ίδιο ακριβώς θέμα, με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σφακίων εγκρίνει μία δαπάνη με τελείως διαφορετικό κόστος.

Γνωρίζω και μπορείτε να το διασταυρώσετε, ότι ήδη ο κ. Παύλος Πολάκης ελέγχεται από το ΣΔΟΕ.

Θεωρώ ότι σε μία Ελλάδα κατεστραμμένη από την κάθε λογής διαφθορά, πρέπει να μην επιτρέπουμε σε τέτοια πρόσωπα να συμμετέχουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δείτε το βίντεο και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ, όπου στην αρχή αναφέρει το ΜΑΥΡΟ Ταμείο του (προσοχή μην κατέβει).

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ