2015-01-15 11:40:03
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ : ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Τζόελ Κάμπελ, μιλώντας στο "Gazzetta.gr", τόνισε πως θα μπει άμεσα σε συζητήσεις με την Άρσεναλ για το μέλλον του ενώ έδειξε πως δεν ξεχνάει ποτέ τον Ολυμπιακό.

Ο Κάμπελ, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, αποτελεί διακαή πόθο των ερυθρόλευκων εδώ και τρεις μεταγραφικές περιόδους. Είναι μία περίπτωση παίκτη με πολλές και σημαντικές δυσκολίες (οικονομικής φύσεως και όχι μόνο), ωστόσο ο Ολυμπιακό θα επιχειρήσει να κάνει την... υπέρβαση για τον Γενάρη. Είτε για αγορά είτε για δανεισμό, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του.

Την ίδια στιγμή, πέραν του Ολυμπιακού υπάρχουν και η Μπενφίκα καθώς και ομάδες από την Serie A που τον έχουν στο στόχαστρό τους. Επίσης ισπανικοί σύλλογοι σαν τη Σοσιεδάδ και τη Βιγιαρεάλ. O Κοσταρικανός έδειξε να... ξαφνιάζεται από το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την Ελλάδα, την οποία όμως έχει πάντα στο μυαλό του, όπως και τον Ολυμπιακό.


Στην αρχή ήταν αρκετά διστακτικός τονίζοντας πως «αυτήν την στιγμή δεν ξέρω κάτι για τον Ολυμπιακό και όσα ακούγονται και γράφονται για μένα. Ούτε έχω κάτι οριστικό για το μέλλον μου για να σας πω για τώρα».

Δεν γίνεται όμως ο Θρύλος να φύγει από το μυαλό του: «Δεν ξεχνάω τον Ολυμπιακό και το πως έπαιξα εκεί, κάνοντας μία γεμάτη και καλή χρονιά αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ίσως στο προσεχές διάστημα να είμαι σε θέση να το κάνω».

Σε ερώτηση για το εάν έχει κάποια προτίμηση για το μέλλον του ο Τζόελ Κάμπελ είπε πως «όχι δεν έχω κάποια προτίμηση αυτήν την στιγμή που μιλάμε», πλην όμως απάντησε θετικά στην προοπτική της παραμονής του στην Άρσεναλ και την Αγγλία, λέγοντας πως θέλει να μείνει εκεί.

Όσο για το πότε θα κριθεί η τύχη του: «Θα μιλήσουμε με την ομάδα μου και μετά θα ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει. Νομίζω πως αυτό θα συμβεί σύντομα. Τίποτα δεν θα είναι σίγουρο. Θα δούμε...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ