2015-01-16 15:15:07
Φωτογραφία για Το πήδημα του Αλέξη Τσίπρα έφερε ΧΑΜΟ στα social media: Τι γράφουν οι χρήστες; [photos]
Σε ένα προκλητικό λογοπαίγνιο επιδόθηκε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την προεκλογική του ομιλία στη Ρόδο Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε αμέσως με ανακοίνωσή της: «Ο κ. Τσίπρας δεν παίζει μόνο με την Ευρώπη. Δεν παίζει μόνο με τους Έλληνες. Μας προσβάλλει όλους. Ντροπή!».

Και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου χαρακτήρισε «διχαστικό και ρεβανσιστικό παραλήρημα» την ομιλία Τσίπρα στη Ρόδο: «Καλούμε τον κ. Τσίπρα να σταματήσει την διχαστική τακτική και τα ρεβανσιστικά κηρύγματα και παράλληλα να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά τους διάφορους «παρατρεχάμενους» και τους τραμπούκους οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε φαινόμενα λεκτικής και ωμής βίας που δυναμιτίζουν προεκλογικά το πολιτικό κλίμα. Κανένας Έλληνας και καμιά Ελληνίδα δεν δίνουν το δικαίωμα στον κ. Τσίπρα να εκπέμπει διχαστικά μηνύματα που διαχέουν εκδικητικό πνεύμα στην κοινωνία. Ο κ. Τσίπρας ας ξανακούσει και ας διαβάσει τι ακριβώς είπε στη Ρόδο και ας προβληματισθεί. Αν βέβαια μπορεί...».

Σήμερα μέσω Twitter ο Γιάννης Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Όταν κάνεις ένα λάθος, το να το παραδέχεσαι και να σωπαίνεις, απαιτεί σύνεση, σεμνότητα και γενναιότητα, γίνεσαι και πιο συμπαθής».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ