2015-01-16 18:39:06
Φωτογραφία για Θρήνος στην Καρδίτσα: Υπέκυψε στα τραύματά του ο κυνηγός που πυροβολήθηκε από φίλο του!
Δέκα ημέρες πάλευε να κρατηθεί στη ζωή ο 54χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά από πυροβολισμό άλλου κυνηγού κατά την διάρκεια ενέδρας για αγριόχοιρους στη Στεφανιάδα Καρδίτσας, αλλά τελικά υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της πόλης.

Το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί στις 4 Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος κυνηγός από την Κρυοπηγή Μουζακίου δέχθηκε κατά λάθος τα σκάγια ενός 51χρονου και τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός του. Για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο είχε στηθεί τότε επιχείρηση της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, καθώς βρισκόταν σε δύσβατη περιοχή όπου δεν μπορούσε να προσγειωθεί στρατιωτικό ελικόπτερο εξ αιτίας της χαμηλής νέφωσης που επικρατούσε.

Στο Γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας, ο 54χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Όμως, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε νέο χειρουργείο. Τελικά, όμως, έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή του. Ο ακούσιος δράστης του θανάσιμου τραυματισμού είχε συλληφθεί από την πρώτη στιγμή και του είχε ασκηθεί δίωξη για βαριά σωματική βλάβη, όμως η κατηγορία θα μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον θάνατο του άτυχου άνδρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ